Ja sebi zamislila svog komada u mariner odjelcu, ali nisam vidjela to nigdje za kupiti.
Pa kako smo skupa pametnije, je li neka od vas naletjela na takvo što?
Printable View
Ja sebi zamislila svog komada u mariner odjelcu, ali nisam vidjela to nigdje za kupiti.
Pa kako smo skupa pametnije, je li neka od vas naletjela na takvo što?
nisam bas naletjela, ali mozda ima u city centru u novom dijelu, u ducanima IKKS i onaj petit batou. cini mi se da tamo uvijek ima nesto "ekstra"
pogledat ću, hvala ti
Čuj prodaje se jedno na forumskoj burzi, škicni ako te zanima.
teta u "moj mali dučan" sašije odjelce kakvo hoćeš ali ne baš jeftino...
pitaj ovdje
http://www.barbarela.hr/
Moj sin je na krštenju imao bijelu košuljicu, tamnoplave hlačice u kompletu s prslukom, kapom, šlapicama i crnom leptir mašnom. Nitko nam ništa nije prigovorio.
Cure, hvala vam!
Može se domy, pitala ja svećenika.
Sa sobom trebaš imati bijelu košuljicu , ali dijete ti može biti u boji.
Da, tako smo i mi imali - moji dečki su imali tamne samterice, bijele košulje i leptirmašne, ali imali su za preko toga bijelu krsnu košulju, tako da je krsna košulja samo za obred, a odijelce za prije i poslije... Sviđa mi se ideja s mornarskim odijelcem, pogotovo sad za toplije dane. A sigurno ima kakva susjeda koja bi to mogla sašiti, nije neka mudrost...
bitno je samo da dijete ima krsnu kosuljicu kod nas je svecenik rekao da to cak moze biti i obicna bijela benkica ili majcica bitno je samo da se zna da je to krsna i da se cuva djetetu a obuci mozes sto hoces
meni ce mali sad imati mini odjelo a mala je imala svecanu satensku haljinicu
nije bio moj prvi izbor ali je baka imala veliku zelju prvo njoj pasad i njemu kupit odjecu za krstenje pa sam popustila jer je ipak me pitala da li se slazem s njenim izborom i meni je bilo prihvatljivo
Dijete se na krštenju može obući u bilo koju boju. Kao što vjenčanica ne treba biti bijela tako ni odječa na djetetu koje je krsti ne treba biti bijela. (e sad, tradicija i običaji su nešto drugo..) Kao što je Ella naglasila, važna je samo krsna košuljica koja mora biti bijela, ali ona se ne oblači već samo prisloni na dijete tijekom obreda.
toga je uvijek bilo u Jacadi-u u kaptol centru..cak je prosle godine bilo i mornarskih mini mocasinica (kombinacija svijetlo- tamnoplava) ali i kosta..:/