-
Vrtići - Trnje
Upisi u vrtiće su pred vrtima, a mi razmišljamo u koji bi.
Doduše, predat ćemo molbe u više njih, ali rado bih čula iskustva, posredna ili neposredna, da znamo mantrati gdje da nas prime.
Dakle, živimo na Trnju (blizu Plive) i rado bismo ga upisali u vrtić blizu mjesta stanovanja.
Od onoga što ja znam i što nam je blizu, to su 4 vrtića: DV Iskrica, Kruge; DV Vladimir Nazor, Rapska; DV Blažena Hozana, Kruge i DV Vitica, Vukovarska.
Ako ima još koji...
Osim što znamo da je u vrtić teško upasti, drugih iskustava o njima nemamo, zato je svako dobrodošlo.
I ako slučajno znate, kakva je navala na vrtiće na Trnju, tj. kakve su šanse za upasti bez veze?
Pozdrav!
-
Mi smo u DV Blažena Hozana i prezadovoljni smo. Vrtić ima dobar vjerski i vrtićki program, tete su odlične, hrana primjerena.....
-
..jedino je u blaženu hozanu lutrija upasti.
Što se tiče Iskrice i rapske (v.nazor) posljednjih par godina su , navodno, upisana sva djeca koja su prijavljena za upis i od toga poprilično djece koja nisu mjestom prebivališta na trnju..tako da mislim da ne biste smjeli imati problema
-
Andreja kakve su jaslice u DV Blažena Hozana? Koliko teta i koliko djece je u grupi? Do kad radi? Znam da je lutrija upasti, ali kad je dijete rođeno u "krivom" mjesecu čini se da je svugdje lutrija upasti...
-
Vitica je koliko se sjećam privatni waldorfski vrtić.
Je li te interesiraju jaslice ili vrtić?
-
Dobro pitanje Audrey :)
Već kad sam otvorila temu skužila sam da me trenutno više zanimaju jaslice, ali u principu može i jedno i drugo.
Jer ako ne upadne ove godine u jaslice, onda bi druge godine trebao ići u vrtić, tako da su i iskustva o jaslicama i iskustva o vrtiću doborodošla.
-
Najmlađa jaslička (1-2 godine) grupa ima 12-14 djece sa dvije tete u međusmjeni, ali su spojene vratima sa sobom u kojoj je mlađa jaslička (2-3 godine) sa otprilike 18 djece u grupi. Dakle gotovo uvijek su dvije tete prisutne.
Lutrija ili ne, isplati se prijaviti. Prednost imaju djeca koja imaju braću ili sestre u istom vrtiću ili jaslicama, koliko znam, ove godine ima ih svega nekoliko.
Radi do 17:00, a često i 15-tak min dulje.
-
andreja hvala! to su puno bolji uvjeti nego u drzavnom vrtiću. još samo 1 pitanje. Ako ne upadnemo ove god imamo li neku prednost nagodinu?
-
Ne znam, ravnateljica je stvarno pristupačna i možeš je sve pitati. Najbolje je da odeš na razgovor, pripremi se (je obično uvijek zaoisujem na papirić što moram pitati).
Sretno!
-
Ne znam da li to još uvijek vrijedi, ali pred 2 godine su stavljali djecu čak i na listu čekanja u hozani, tako da se možda možeš i predbilježiti.
-
Hvala puno! Dogovorit ću sastanak s ravnateljicom.