Re: Nedostaje mi "dio filma"
Citiraj:
Mirta30 prvotno napisa
Prije dva mjeseca i koji dan se rodio Vid carskim rezom. Sve je bilo prekrasno i sada je divno, ali me konstantno muči jedna stvar, a to je da mi nedostaje dio filma, sve mi se nekako prebrzo dogodilo. Ušla sam u oper. salu sa trbuhom, a za 4 sata sam vidila najmilije biće na svijetu.
Sad kada gledam unatrag, kao da nisam bila trudna, kao da Vid nije izašao iz mene, čini mi se nevjerovatnim da se u mom tijelu stvorilo nešto tako divno.
Ovoga je i mene najviše strah kod carskog, stalno mislim o tome hoću li se pitati "Je li to moje dijete?" Mislim da do toga neće doći, naravno da mi moje dijete neće biti strano, ali opet čisto se nadam vaginalnom porodu ili u krajnjem slučaju spinalnoj anesteziji :)
Re: Nedostaje mi "dio filma"
Citiraj:
Mirta30 prvotno napisa
Sad kada gledam unatrag, kao da nisam bila trudna, kao da Vid nije izašao iz mene, čini mi se nevjerovatnim da se u mom tijelu stvorilo nešto tako divno.
Vrijeme mi tako brzo prolazi, nastojim iskoristiti svaku sekundu u danu da se bavim s njime, da uživam u njemu, ali imam osjećaj da to tako brzo prolazi i da se neću uspjeti dovoljno nauživati. Kada bih barem mogla nekako spremiti sve naše zajedničke trenutke, emocije.. Bojim se da i zbog njih ne žalim za koji mjesec, godinu.
Kakva su vaša iskustva?
Ja sam imala sreću i rodila vaginalno, te imala lagan i brz porod i nemam traume od njega. Ali i meni nedostaje dio "filma" sa poroda.Sve je bilo ispunjeno adrenalinom, emocijama i uzbuđenjem tak da se nekih dijelova ne sjećam, pa ispitujem MM o nekim detaljima. Srećom on je bio priseban.
I mene plaši vrijeme koje prebrzo prolazi i imam osjećaj da se Matija mijenja preko noći. Jučer ujutro kad se probudio izgledao mi je ozbiljnije nego prethodnu večer. Pokušavam neke trenutke snimiti na kameru i slikati s fotićem, a toga se već nakupilo...Žao mi je kaj sve tak brzo prolazi, pa stvarno svaku sekundu dok je budan provodim sa njime, ali kaj će biti kad krenem na posao, bit ćemo zajedno samo navečer, a od toga mi suze idu na oči.