Evo naš T kad pplaće roni suze a ima samo 2,5 mjeseca.
Jel to moguče!
To još nisam vidjela da bebe kad plaču da im cure suze.
Printable View
Evo naš T kad pplaće roni suze a ima samo 2,5 mjeseca.
Jel to moguče!
To još nisam vidjela da bebe kad plaču da im cure suze.
oh, da...mojoj frcaju na sve strane...i to od prvog dana
njoj suze krenu prije nego zaplače...svi se čude - gle suze! ali zbilja su krokodilske...pa ti reci da glumi :lol:
Moj je u to doba već dobro znao da mu suze pomažu za sve kaj poželi...
Krokodilske suze idu našemu. Srce mi se stegne kad to vidim. Kad krenu suze stvarno dobije sve što poželi :D
I kod mojih krenu potoci ak nije kaj oni hočeju odmah nego kasnije odmah su mokri od suza a stari 3mj.:-* :-)
Moja curka od prvog dana roni potoke suza! Isto se svi živi čudili kad je vide :) A sad dečko ima 5 mj., a jedva da mu tu i tamo koja suza pobjegne. Eto, nismo svi isti :)
moja ne plače pomalo, već odmah roni suze, kao npr. netko zvoni na vratima i spustim ju u kindi da joj ne bi puhnulo pri otvaranju ulaznih vrata, njoj se tad ne da bit u kindiju i dok ja trčeći otvorim i odmah nazad, ona je već mokra od suza
I mojoj teku suze kad plače.
i mome
Mom sinu isto znaju poteci suzice kada place.
Ne uvijek (ponekad je to cendranje ili negodovanje), ali kada poteku suze znam da je to prava tuga.......
I naravno, nema toga sto ne bi ucinila u tom momentu samo da ga smirim......joooj, i sada me srce stegne kad se sjetim njegovih suzica........
moj ima suze od kad se rodio. sestre u rodilištu su se čudile.
kad se plače, ide potok od suza :)
Podižem temu. Prve suzice su se pojavile s 3 mjeseca. Tako mi ju je žao vidjeti kad klizne suzica niz lice :(
I mene to ubija u pojam. Stvarno je dobrica i beskrajno strpljiv, tako da, kada mu poteku suze, znam da je to bas prava tuga.
Dogadja se vrlo rijetko, ali ipak... I to u situacijama kada mu ne mogu pomoci, npr.kada mu ne pase voznja u AS ili kada je preumoran i pospan, a ne moze zaspati (tada ne pomaze ni cica ni duda ni nosanje, to mi je najmrze).