Mama, tata i prijateljica
Pozdrav svima! :-)
Odmah idem reći što me muči. Dakle, rastala sam se prije 2 godine, razlog rastave ovisi koga se pita. Ako se pita najdražeg bivšeg muža reći će da je bio nesretan, a ako se pita mene reći ću da je razlog to što se zaljubio u moju najbolju prijateljicu. Da, da vjerojatno najstariji klišej na svijetu!
No, da ne duljim i pređem na ono što me muči, brine i ne znam kako da to riješim, gore navedeni akteri su u vezi i nedavno mi je najdraži bivši muž rekao da će se vjerojatno oženiti. E, sad. Naša kćerka ima sad 8 godina, dok smo bili u braku veliki dio vremena je provodila s Prijateljicom. Ne mogu reći da ju nije voljela, i sad pita za nju. Naravno, ona ne zna ništa o njihovoj vezi i ne znam uopće kako da joj to kažem i objasnim.
Ovdje sam vidjela postove o novim partnerima, ali ovo je nova dimenzija. Od početka pripremam Malu na nove partnere, ali ne znam kako bih joj ovo objasnila. Prvenstveno zato što na spomen novih partnera reagira negativno.
Eto, nadam se da sam uspjela objasniti što me muči, a svaki savjet je više nego dobrodošao!