-
Sreca nam se osmjehnula
Nisam se puno javljala, ali sam redovno pratila sve postove i samo zelim reci svima koji razmisljaju o posvojenju neka ne odustaju!
Danas su me nazvali da smo izabrani za posvojitelje jednogodišnje curice :D Ne znam što bih od sreće i htjela sam podijeliti radost koju osjećam :) :) :)
Nismo je još ni vidjeli, javit će nam kada možemo otići, ali za sve one koji gube nadu - ne odustajte!
-
:D (i jos puno puno srecnih smajlica ) ,dragi mama i tata neka vam je sa srecom ,uzivajte u sreci koja vam je stigla a maloj princezi lep i srecan zivot u novoj porodici.
Javi nam obavezno kako je proslo upoznavanje :))))
-
Jao superrrrrrrrrr.
Cestitam, mogu misliti kako ste sretni.
Zelim vam puno puno uzivanja i lijepih trenutaka. :heart:
i naravno...puno snage za prevladati one manje lijepe :namig
-
-
prekrasno, čestitke sretnoj obitelji! :)
-
Prekrasno :D *1000000
Čestitam!!!!!!!!
Kao što je Zorica rekla, obavezno javi kad upoznaš malu srećicu, a koliko dugo ste čekali OVAJ poziv ?
-
Hvala vam puno na čestitkama, ne mogu još uvijek vjerovati, a čekali smo u stvari iznenađujuće kratko. Prošle godine u rujnu smo predali molbu za obradu za posvojenje i sve dovršili do veljače ove godine. Onda smo pokušali s IVFom pa smo molbe u Centre za socijalnu skrb slali tek u kolovozu. I eto, pozvali nas prošli tjedan na razgovor, rekli kako će se javiti i danas nazovu :D
-
sonya prekrasna vijest :heart:
-
:D :D :D (moram bar tri!)
Čestitam i želim sve, sve, sve........ma, sve! Evo, vrti mi se film ... sva sam se naježila i moram po maramice.
Javi se kad vidiš malo :heart: !
-
Prekrasno i predivno i prelijepo i sve pre- i naj-!!!!
Najiskrenije cestitke! :D
-
Prekrasno. Sva sam se naježila. A možda vam se sad desi i bebica ;) , zna se to desiti i kad izgleda da nema nikakvog izgleda.
-
Super!!!
Čestitam i puno sreće novoj obitelji!!! :D
-
Čitam već par puta danas, i svaki put se rastopim... :D
-
prekrasna vijest i ostaje samo da pozelim puno srece vasoj prosirenoj obitelji!!!
volite se, pazite i mazite.... i uzivaaajteeeee!!!! :D
-
Prekrasna vijest!!!! Nemoj sada opet zbrisati sa foruma!! Moramo znati kako je sve prošlo!
Curica mala... :heart:
-
Ajme koliko sreće na ovom topicu. Predivno, predivno! Samo što ne plačem. Mama i tata čestitam od srca :D Jedva čekam da čujemo izvještaj o sretnoj princezici.
-
Cestitam vam od srca :love:
Eto nama koji cekamo nade a vama ispunjenje sna.
Presretna sam zbog vas, daj Boze vise ovakvih topica.
-
Prekrasno, puno ljubavi i sreće vam želim! :heart:
-
Čestitke mami i tati, a maloj princezi želim svu sreću svijeta :heart:
-
:D Prelijepe vijesti!!!!!!
-
:D
PREKRASNO!!!!!!
ČESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Javi se što prije s novim detaljima. Željno ih iščekujem!!
-
Najljepše čestitke novim roditeljima!!!
Vaša priča nam je svim inspiracija...
-
-
Bili smo je danas vidjeti! Preslatku, radoznalu, ali opreznu, malo prehlađenu...srce mi se stislo, samo sam je htjela zagrliti, ali poštivali smo red i pravila i teta ju je držala malo na krilu, a onda je pružila ručice prema meni i još mi se nasmiješila, onako slatko, bezubo, i ja sam bila osvojena. :love: I igrali smo se i smijala se i nosila sam je, mm ju je zadirkivao i nasmijavao, a onda je došlo vrijeme za njenu klopu i odmor...
Sad jedva čekam sutra da je vidimo opet i da riješimo sve te papire što prije i da je dovedemo doma gdje mm ubrzano mjeri, pomiče krevete i slaže raspored i vadi boju jer se spremamo pofarbati stan već neko vrijeme, a sad....zateklo nas nespremne :)
Cure držim vam fige svima da i vas ovako iznenade :) :) :)
-
Jooj, joooj, predivno, predivno :D
Viiiiiiiiiii~~~~~~~~~brrrrrrr da što prije riješite sve te papire i da malo sunce dovedete kući. :love:
-
:angel:
O, vidjet ćeš kako će vam se uskoro radovati i pljeskati ručicama kad vas kroz staklo vidi da dolazite!
-
:raznježeni smajli sa suzom u oku:
-
Ma predivno, baš mi je drago zbog vas! :D Uživajte u svojoj srećici.
-
placem od srece.
Ovo je predivno za citati.
Puno zdravlja, veselja , radosti vam zelim u zivotu!
-
-
Oči su mi pune suza!
Redovito se javljaj s novim informacijama.
Pusa za melenu!!
-
Sonya, totalno si me dirnula. Samo što ne plačem. Jako sam sretna zbog vas ali i zbog malog zlata kojemu treba sva ljubav ovoga svijeta, a vi ćete joj baš to dati.
-
-
uspjela si me rasplakati, hvala bogu nema nikog u uredu.
ovo je stvarno lijepo :)
-
:heart:
Draga, koliko ljubavi u tvom postu :heart:
-
[quote="sonya"]Bili smo je danas vidjeti! Preslatku, radoznalu, ali opreznu, malo prehlađenu...srce mi se stislo, samo sam je htjela zagrliti, ali poštivali smo red i pravila i teta ju je držala malo na krilu, a onda je pružila ručice prema meni i još mi se nasmiješila, onako slatko, bezubo, i ja sam bila osvojena. :love: I igrali smo se i smijala se i nosila sam je, quote]
I meni se srce stislo dok citam , svu srecu ovog sveta vam zelim i da svoju srecu sto pre dovedete kuci :angel:
Obavezno nam se javljaj jedva cekam nove izvestaje!
-
Aj, bas si me rasplakala. :heart:
Tako mi je drago sto ste uspjeli i sto je jedna djevojcica dobila roditelje :angel:
-
I meni su oči pune suza. Jedva čekam da odvedete Vašu malu curicu kući i da joj pokažete koliko puno ljubavi imate za nju.
-
Predivno,nemam riječi...želim vam da što prije budete svi zajedno :love:
-
Ajme i ja cmizdrim....molim vas da nam pišete o maloj srećici!!! :heart: