Često zaspem s mp3 playerom i do jutra imam slušalicu u uhu,nije jako pojačano.Zanima me koliko beba čuje i može li joj smetati
Printable View
Često zaspem s mp3 playerom i do jutra imam slušalicu u uhu,nije jako pojačano.Zanima me koliko beba čuje i može li joj smetati
Ja sam znala stavit slušalice na trbuh i puštat im muziku, bilo mi je fora gledat reakciju. Na neke stvari su skakali ko ludi. Vjerujem da im ne smeta, i da može samo pozitivno utjecat na razvoj bebe. Bio je negdje lijepi tekst o tome, ali sad ga ne mogu pronači.
Čitala sam i ja taj članak,stvar je u tome da uglavnom slušam radio i ne znam da li beba može čuti ono što ja čujem kroz slušalice i da li joj to smeta?
Ako je tebi ugodna glazba, vjerujem da je i djetetu.
Mene je slušanje glazbe (baš ovako kao i ti) opuštalo, a što može biti bolje za dijete nego mama koja se opušta, odmara i uživa.
ako ti pozove muriju onda ćeš znati da si pretjerala:lol:ili barem poštuj kućni red pa se nemaš zašto sekirati:lol:
ma šalim se malo. mislim da se nemaš zbog čega zabrinjavati. no zbog tebe mislim da to što radiš nije dobro. ni upaljeno svjetlo, a ni buka nisu dobri tijekom noćnog sna i bilo bi dobro dozvoliti tijelu da se odmori.
mislim da to bebi ne može smetati. ne znam samo kako tebe ne zaboli uho od slušalice ;)