Imamo MAXtv, več dugo, najviše problema imamo sa snimalicom, koja snima krivo vrijeme. :roll:
Ili ne snimi, ili snimi na pola,... uglavnom sranje.
Ima li još netko sličnih problema, i kako ste ih otklonili.
Printable View
Imamo MAXtv, več dugo, najviše problema imamo sa snimalicom, koja snima krivo vrijeme. :roll:
Ili ne snimi, ili snimi na pola,... uglavnom sranje.
Ima li još netko sličnih problema, i kako ste ih otklonili.
To ti ovisi o TV programu kojeg se neke tv ne pridržavaju ...
Moja isto tako nekada, ali uglavnom snimi 15 minuta prije i 15 poslije tako da bude ok ...
Ono što sam ja skužila i što mi smeta je da za sve snimljene emisije daje vrijeme čuvanja snimke kao za posljednju...Npr. prije 13 dana sam snimila film, danas opet snimam, i vrijeme čuvanja i za film za današnju emisiju mi piše 14 dana... ali film neće čuvati 14 dana nego će ga sutra izbrisati, a ja ga neću pogledati jer nisam obratila pažnju na datum snimanja ... U biti moraš sam računati dane do isteka snimljene emisije ...
Ovo s 15 minuta prije i 15 kasnije je i nama prije radila i ajde, to je bilo prihvatljivo, ali sad nam prereže prvih 15 minuta, a budući da snimam večinom samo crtiće koji traju manje od 15 minuta, onda nemam ništa.
vrijeska ti je odgovorila... stvar je u televizijama koje se ne drže programa. a snimalica je programirana prema tv programu koji dostavljaju televizije. no čini mi se da ne ide 15 minuta prije i poslije, već manje od toga. al ja kad nisam sigurna - snimim ono prije, i ono poslije:)))
a ovo za brisanje - baš ću obratiti pažnju. nisam primijetila da mi briše sve nakon 14 dana, neovisno o tome kad je snimljeno.