Mali miš će imati 2 mjeseca za koji dan, u zadnje vrijeme jako gura šakice u usta, a znam da nije gladan, a zubići mu ne mogu tako malom izbijati. Da li zna netko zašto to radi?
Printable View
Mali miš će imati 2 mjeseca za koji dan, u zadnje vrijeme jako gura šakice u usta, a znam da nije gladan, a zubići mu ne mogu tako malom izbijati. Da li zna netko zašto to radi?
Otkriva. Da ima ruke, da ih može kontrolirati i tako. Uglavnom, veselje, pustiti da se zabavlja.
To je sasvim normalno. Moji su svi gurali šake u usta, od par prstiča do većeg dijela šake. Moji su s nekih tri mjeseca počeli i strašno sliniti, a prvi zubi su krenuli tek sa 6-7 mjeseci.
otkriva sebe. i moj je počeo s oko 2 mjeseca i još nije prestao. sad je dodao i stopala :lol:
i moja isto. obavezno ju sise kod uspavljivanja.
o da i moja isto. a stopala su joj postala posebna zanimacija. skoro čitavo stopalo pokušava nagurati u usta, pa se onda ljuti jer joj ne uspijeva :lol:
evo i mi dudamo ruke... taman 20.5. navršila 2 mjeseca. I isto nije gladna nego se uspavljuje sa rukicom, iako sve češće gura palac u usta.
probala sam joj dati dudu, ali neće.
I kod nas ista priča i da i slini uz to
Zubići mogu izbijati i ovako malim bebama. Moja najstarija je prvi zubić dobila s tri tjedna. Znam da je rijetko, ali, eto, može. (Njezin tata se rodio s dva zubića)
Moja cura je napunila 2 mjeseca 24.5.
Šakicu je cuclala još u stomaku, vidjela sam na ultrazvuku.
Neposredno nakon poroda cuclala je i šakicu i ručnik u koji su je umotali.
Onda ništa, sve do pred 10-15 dana.
Nas to veseli, čini mi se da tako vježba odvajanje palca od ostalih prstiju i sve skupa sliči na igru.