Ne znam jel ovo pravo mjesto za temu.
Uglavnom pozvani smo na rođendan predškolarcu dečko od 7 godina i nemam ideju šta da mu kupim za poklon.
Pomozite.....!!!
Printable View
Ne znam jel ovo pravo mjesto za temu.
Uglavnom pozvani smo na rođendan predškolarcu dečko od 7 godina i nemam ideju šta da mu kupim za poklon.
Pomozite.....!!!
Mene su mame znale pitati što moje dijete voli, jer moj se recimo ne pali na Ben tenove itd. Jedino su ga u zadnje vrijeme povukli Bakugani jer je to sad fora. Ja uvijek kupim, ako sam u prilici neku dobru slikovnicu, ali prije toga pitam sina što prijatelj-ica voli. Sad neznam koja je vaša situacija, da li je to dijete iz vrtića ili obiteljski prijatelji. Uglavnom doznaj što dijete interesira. Iz iskustva tako "velika" djeca više uopće ne drže do odječe (ne fascinira niti male), pa ako ti je nešto takvo u planu onda neku majicu ili hlače, ali i neki igračku. Neznam koliko sam ti pomogla, najbolje je pitati da ne fulaš jer oni već imaju jako definirano područje interesa i može te iznenaditi.
ja u zadnje vrijeme sve darove kupujem u velikim knjižarama - ima svega od igrica sa drvenim oblicima za male i velike, dječjih enciklopedija i u stvari uvijek me na licu mjesta nešto nadahne
To svakako ovisi o djetetu...moja voli dobivati obleku i to svima naručuje, igračke joj baš i nisu nešto. Tražila je i globus, posteljinu na njezine omiljen lik...pokušaj vidjeti što to dijete interesira.ako ima neki hobi kupiš nešto vezano uz to
Mi smo bas u subotu pozvani na rodjendan kod frenda koji ce imati 7 godina, malca zanima Spiderman, i dobit ce posteljinu sa njegovim likom :)
Ovo je super igra. A još k tome razvija vijuge.
A što ga nebi razveselili nečim vezano uz školu, neku cool pernicu ili bilježnice na likove koji su sada u điru