Zna li netko gdje se može naći radosnica do sedme godine života. :-) Sve su nekave šture i do bebine prve godine.
Printable View
Zna li netko gdje se može naći radosnica do sedme godine života. :-) Sve su nekave šture i do bebine prve godine.
ja ju nisam uspjela naći kad sam tražila, pretražila sam profil, vbz, neke male knjižare, imam jednu lijepu, ali samo da godine dana
Ja imam neku koja je do polaska u školu, ne mogu se sjetiti tko je izdavač, pogledat ću kad dođem doma s posla.
Ima Mozaik knjiga, može se i naručiti:
http://www.mozaik-knjiga.hr/article.aspx?articleid=302
Ako želiš prolistati, imaju trgovine u Zagrebu na Kaptolu (prek puta katedrale) i u sklopu velikog Intersparovog dućana na Oporovečkoj (Dubrava, prema Miroševcu).
Evo, pogledala sam. Ova moja je u izdanju Foruma, Zadar. Zove se moji prvi koraci, Dnevnik mog djetinjstva.
tl
Na žalost i ta iz Mozaika je samo do godinu dana. Imaju još i do 2 g.
ja imam iz turbolimaca do 3 godine, naklada magma. I to mi je skroz dosta dugo, onda doslo drugo dijete pa moras za njega ispunjavat. Mislim da je vise nemaju to je bilo prije tri godine.
Moje dječje uspomene-prvih pet godina života, Naša Djeca
uzmeš album na ljepljenje slika i upisuješ/ljepiš/crtaš/dodaješ sve bitne stvari/slike/crteže/ bisere svog djeteta...
bar ja tako radim
a radosnicu imam tek za prvu godinu izdavač Forum
Moje dječje uspomene, Naša djeca
Ah, to je samo za 5 g. ,a i ja imam ovu Dnevnik mog djetinjstva, Forum, Zadar (do škole)
to je dobra ideja, napraviti vlastitu radosnicu, nešto poput scrapbooka
ja imam radosnicu do godine dana, a dalje ću vjerojatno napraviti vlastitu