Je l nečije dijete bilo u ljetnom kampu na Jarunu koji organizira sport4you?
Dojmovi?
Printable View
Je l nečije dijete bilo u ljetnom kampu na Jarunu koji organizira sport4you?
Dojmovi?
Taj kamp se organizira prvi put ove godine :-).
A ja sam pronašla da je već bilo prošlih godina ... onda je to nešto drugo ...
No, odustajemo... čim sam pronašla "znanje plivanja obavezno" - ne dolazi u obzir kupanje u Jarunu u velikim grupama i sl....
Da, i ja sam čula da je prvi put ove godine, i da čak i prespavaju u šatoru. Baš kopam po netu i tražim nešto novo za svoje cure. Moje su ti godinama u kampu medi, www.kampmedo.com.hr mislim... dobro im je ali sam gledala da im malo promijenim nešto. Čula sam i za neki kamp u dubravi, tamo gdje su snimali Big brother, jel netko zna nešto o tome?? Izgleda da će i ove godine u kamp medo
Podižem, i molim da podijelite iskustva.....
Mi smo bili u kampu medo pretprpšle godine i ove godine idemo opet. Gledali smo i olyimpionic-skiboo, sve je konkretnije, ali i skuplje. tak oda niš od toga
Ima li kakvih kampova za 2012.?
Evo nešto za starije od 10, a željne učenja engleskog jezika na moru (Otok Rab) http://www.skolaengleskog.com.hr/tecaj/. Nažalost mi o tome možemo samo sanjati jer nam niti plaćanje na rate ne pomaže! Ove godine naš izviđački odred imaju super ponudu za ljetovanje na Krku, pa ćemo vidjeti što će naš izviđač reći na to!!
To je super, ali mene zanima nešto tipa cijeli dan, ali u ZGB-u. Da je ostavim ujutro kad idem na posao i pokupim na povratku.
Zanimaju me iskustva s dnevnim kampovima u Zagrebu. Gledam malo po webu, pa sam naišla na više kampova koji tvrde da su "prvi i zasad jedini sportski dnevni kamp za djecu, po uzoru na američke kampove".
Kakav je taj kamp Medo? Ako sam dobro shvatila, to je negdje kod Doma sportova? Kakvi su voditelji, koji je prosječan uzrast djece koja dolaze, kako ste zadovoljni kao roditelji?
moj malac je bio u kampu medo prije 3 godine i vise nije htio ici, pa je onda sljedece dvije isao u skiboo na krugama. i njime je bio odusevljen. tamo je slavio i dva rodjendana i bio u igraonici nekoliko puta (dobio je 5 sati kao poklon a kako imaju razne playstatione.....no dobro, potrosili smo to u 3 puta, i kraj). dakle, kruge mi se jako svidjaju jer su treneri/animatori odlicni, stvarno prekrasni, u ljetnom kampu ih je prve godine bilo 4, druge 10tak, dvojica trenera su cijeli dan s njima, imaju catering hranu, brinu se i taj kamp je bas sportski, kroz jutro su na terenima sportskog centra preko puta, oko rucka su u igraonici i popodne opet vani. prve godine su ih zadnji dan cak vozili u maksimir na veslanje i malcu je to bio mrak. bio je bas odusevljen, a ja naravno jako zadovoljna. negativno - cijena. skupo, skupo, skupo.
medo je kamp blizu doma sportova, ulazi se iz zagorske, tamo blizu one pumpe, i imaju hrpu prostora vani, unutra i nije nesto, ali nije bitno. te godine smo ih ujutro ostavljali tamo a popodne bi ih skupili na bazenu kod DS. i taj bazen je zapravo bio kamen smutnje, jer tad jos nije znao plivati, ja sam se nadala da ce nauciti jer su imali ucitelja plivanja ali to se nije dogodilo. malac mi je prvi dan rekao da se skoro utopio i vise nije htio ni blizu vodi. trener kod kojeg smo ga ujutro ostavljali bio je jako simpa ali popodne kad dodjes po njih, treneri sjede unutra u onom kaficu, pomalo nezinteresirani a malci vani cekaju roditelje. kad je rekao da vise nece ici tamo, nakon sto je proslo tih tjedan dana, nisam ga vise vodila nego smo presli u skiboo usprkos duplo vecoj cijeni.
medjutim nedavno mi je rekao da bi on opet isao u medo kamp. promijenilo se ocito to sto je u medjuvremenu naucio plivati, i u bazenu i u moru tako da cemo po svoj prilici ove godine kampirati u medi. mene vise nije strah, uz put mi je kad idem na posao a i dalje ce vjerojatno biti duplo jeftinije nego u skiiboo. malo mi je zao jer mislim da su, sto se tice pristupa djeci, sadrzaja koji nude, hrane, ma svega, stvarno duplo bolji od mede.
sto se tice uzrasta djece, to je jako saroliko, od prvasa pa do petasa, mislim da bas i nije bilo starijih, to govorim za oba kampa.
Uf, to s bazenom bi i kod nas mogao biti problem, još je jako nesiguran (zapravo, plivačka tehnika mu je loša), a u školu plivanja neće. Nadala sam se da bi u takvom nekakvom sportskom kampu mogli "ugurati" i tečajčić plivanja, ali ovo što pišeš mi se ne sviđa.
U tom skiiboo-u nije bilo plivanja?
Dodatna otegotna okolnost je ta što se on teško uklapa u novu skupinu djece, zapravo, bilo kakav kamp bio bi super ako bi išao još netko iz npr. njegovog razreda. Vidjet ćemo...