stalno bi visila na cici-pomoć!!!
bok svima, redovito čitam rodine stranice i pratim forum i prvi puta pišem jer sam više očajna. naime, moja mala sutra navršava 4 tjedna. dojenje smo jako brzo uskladile i dobro papa, ali problem je što bi stalno visila na cici! najede se i zaspi na cici, ne ispušta je iz ustiju, ja joj maknem - ona plače i probudi se. ako ju u polusnu stavim u krevetić, spava možda 5-10 min, najviše pola sata i opet traži sisu! i ništa ju ne može smiritit osim sise! jedino ne plače i ne sisa kad smo u šetnji, u kolicima super spava. evo, trenutno ju slušam kako kod svekrve plače u sobi nakon što se najela, presvučena je i znam da je umorna (od jutra spava po 10tak min i tako stalno). više sam očajna. znam da svi pišu da bebama se treba dati sisati kad god požele, ali mojoj sisa služi kao duda i cijelo vrijeme bi ju imala u ustima. dudu nikako ne prihvaća, borimo se već danima, nekad ju uzme, ali jako rijetko.
ja ne znam više šta da radim. mislila sam još joj udovoljavat 2 tjedna pa onda postat malo stroža - pustit ju da plače, biti kraj nje, al ne davat sisu. inače, znam da se najede, čuje se i gutanje, broj pelena je normalan - puno kaka, piški. preko noći odspava po 3 sata pa dojim.
šta mislite o mojoj odluci da za 2 tjedna malo budem stroža?:-(