Dobrog dj.psihologa tražim
za kikaća od 7 godina (frendičin sin).
Malac je krenuo u 1.razred i učitelj ju neki dan zvao u školu da je zabrinut za njega;u svemu ide iz jedne krajnosti u drugu (jako voli-jako mrzi,užasno je sretan-užasno je nesretan,pohvale,kazne ništa ga ne dira,kao da se tiče nekog drugog...jasno mi je da ignorira kazne,ali da se ne veseli pohvali :? )
Vrhunac svega je bio da je našao napisano na klupi : "ja nisam dobar,nitko me ne voli,želim umrijeti" (malac napisao) i tu se učitelju upalio alarm u glavi te ju pozvao na razgovor.
Moja frendica veli da svaku noć još uvijek u neko doba dođe u njihov krevet,u više navrata je imao ružne snove i histerično plakao;priča joj da je sanjao da je umro,da su ga zakopali,a on nije umro ili da je na operaciji i dr govori stavite mu još na lice (masku) probudio se... :shock: Ovo s bolnicom ima osnove do sada je bio 8 puta u bolnici,oni su s njim bili cijeli dan,ali noću je bio sam i vjerujem da je to ostavilo traga,ali ovo o umiranju :?
Napominjem da je to jako bistar dečko ,vedar,veseo,pomalo tvrdoglav (tako ga ja doživljavam) ono normalan sedmogodišnjak.Živi u sređenoj obitelji,ima sestru (10 g),slažu se klasično ko sva braća i sestre,roditelji se bave s njima (razgovaraju,igraju,idu na izlete,čitaju,ne gledaju previše tv...),ne zlostavljaju ih,odnos roditelja je dobar.
Iskreno se svi nadamo da je to "faza" no moji frendovi ne žele riskirati,žele mu pomoći;odnosno žele da im stručnjak kaže da je to samo "faza" ili da ih uputi na koji način da mu pomognu.
Ona ima dogovor sa školskim pedagogom i zvala je Klaićevu i dogovorila razgovor no molim još preporuka kuda krenuti,trebamo nekog tko je najbolji.
Samo da još napišem da problemi nisu počeli s polaskom u školu,bilo je i do sada nekih naznaka,pokušali su se još više baviti njime i mislili da će uspjeti,no ovo s umiranjem je malo :shock: