Smrdljiva proljevasta stolica već 3 tjedna
Dugo vas pratim i sve sam odgovore pronalazila dosada na forumu ili sos telefonu ali ovo ne mogu pa prvi put otvaram temu.
Malena ima nepuna 3 mjeseca i isključivo je dojena beba. Zadnja tri-četiri tjedna ima tamniju, smrdljivu, proljevastu stolicu. Kaka otprilike jednom u dva dana-i to je ok ali ne sviđa mi se izgled. Nema onu zlatnožutu boju niti zrnca-Znam kako izgleda stolica dojenog djeteta jer sam starije djete dojila skoro godinu dana(da me neki ne napadnu-dobila sam sepsu i završila u bolnici pa sam prisilno prestala).
Prije 3-4 tjedna pojavile su se te smrdljive stolice ali bile su češće i završile smo na zaraznoj gdje smo ležale 3 dana kako bi nam napravili sve pretrage. Krv, urin i stolica bili su u redu i puštene smo kući uz dijagnozu-vjerojatno neka viroza. Od tada stolice izgledaju isto ali nisu češte kao tada(4-5dnevno), nego svaki drugi dan. Ona dobiva na kilaži-sa 2 mj imala je 6300g.
Već sam izbacila svejže kupusarke i kuhane mahunarke, čak u zadnja 3-4 dana ne pijem ni mlijeko ali stolica je ista tamna, smrdljiva i tekuća i dolazi nakon jakog plača i eksplozije u peleni :/
Pedijatrica kaže da dojeno dijete ima pravo na svašta pa tako i na čudne stolice- ali dok dobiva na kilaži da to nije problem. Ona je jako veselo dijete, super spava, često jede, jako rijetko plače no meni se to svejedno ne sviđa... bojim se da mi nešto promiče a ja ne vidim
Već sam razgovarala s jednom savjetnicom ali nismo uspjele doći do zaključka pa molim vas koji imate neku ideju ili savjet na što bih mogla obratiti pažnju, izbaciti iz prehrane, da mi se javite