biste li istog trena ostavili muža/ženu ako digne ruku na vas?
xx žena ima, po meni, dobrog muža, ono, čini se dobar, vjeran kao pas, divan tata i dođe mi ona jučer sa pričom da ju je udario.
Prvi put poslije 6 godina braka.
Izbila je neka svađa u kojoj se on pokušao približiti, ona ga je rukom odgurnila par puta od sebe i rekla mu ( sve je njena priča) da ju pusti na miru, nek ide van iz kuće, da ga ne može sada gledati i on ju je lupio rukom u glavu. Kaže nije neki udarac, što se tiče snage, fizičke snage.
Ona sama kaže da je možda i zaslužila jer ga je provocirala, nešto vezano za njegov posao i kako bi trebao više zarađivati i još se nešto spominjala njegova mama.
Uglavnom, ona je prešla preko toga iako mi malo malo šalje poruke da ne zna kako se postaviti. Uvijek je bila jaka i emancipirana žena i sad osjeća s jedne strane da je sama sebe i svoja uvjerenja posral.., a s druge strane, voli ga.
Pitanje je. Šta mislite zasluže li ponekad žene udarac, može li on u nekim situacijama biti opravdan i kako bi se vi postavile u toj situaciji?
osobno, mislim da je teško, tu je njezin brak i krasna djevojčica, a s druge ipak je to udarac, koji možda ne boli zbog svoje snage,al vjerujem da je unutarnja bol veća.