-
Dječiji krevet
Isa ima skoro dvije godine i mislim da će još duuuuuuugo spavati snama, ALI moja sveki je naumila da mu kupi krevet i gotovo.Došla nam je neka rodbina i idu sutra da mu kupe krevet ,eh sad već kad već MORAM da ga kupim imatel kakave prijedloge i sugestije u vezi istog.
I Sarajke, gdje da tražim osim Standarda i Dallasa?
Najgore mi je što smo iznenada uletili u dugove i taj novac bi nam extra dobro došao da se iščupamo, ali sad ostajem u dugovima, ali ću dobiti bezpotrebni krevetac,bezpotrebnu jaknu, cipele koje MM neće i još brdo nekih stvari koje NEĆU,ali kad bi to rekli imali bi u kući Rock'nRoll narednih godinu dana i niko ne bi imao da čuva Isaa. :cry:
Fol tražim savjet za krevet, a izjada se podobro. ;)
-
Probaj u Sipadu na Malti.
ili mozda u Sopingu, tamo je Udobnost cini mi se...
mimo toga nemam ideje, a ti sabur, proci ce i to ;)
btw. sta bi s poklonom? (ja-raskopusa)
-
ja ostala kod kuće sa migrenom :cry: ,a moj muž mu kupio jednu bijelu kalu dekorisanu jutom i poklonio :shock: .Pozitivno me iznenadio.
-
Bas lijepo, mislim za kalu, to je moje najdraze cvijece :)
glupa migrena, nadam se da je prosla!
-
ajjj jadna... bravo za mužića, ali zar se nikako ne možete dogovoriti sa sveki da vam da novce? :/
-
me nema teoretske.I Isaove pare od Bajrama(djeca se inače kod nas daruju novcem za Bajram), sve mu pokupila iz džepića i kad je MM tražio novac, ona rekla:kaakav novac, pa, nema novca. :shock: X1000.
A mi smo baš bili pošli kod mojih i htjeli smo mom bratu kupiti neke zvučnike i falilo nam još malo novca i kontali nadoknadit od Isaove bajram-banke ;) , kad ono-NEMA!A dobio je oko 100 eura.
MM je poludio.Još je ljut, a kad je bajram prošao. :roll:
I ja sam se naljutila, ali šta da radim. Ona i čokolade koje on dobije sakrije, da mu roditelji ne pojedu.Ili recimo garderobu koju Isa dobije ja dobijem tek kad ona odluči da je on treba obući. :x
Jesam ljjuta, ali šta ću ljudi, moram ćuvat živce. :P
-
čitam i ne vjerujem... jesam dobro skužila da ga ona čuva? hm, onda se ne možete izolirati. a gledajući i drugi topic koji si otvorila, to mi se čini kao najbolje rješenje!
-
u principu ga čuvam ja. Ali kad je frke pred ispite ili kad moram na posao(samo vikendom) ona ga čuva.Ali to čuvanje je nekako, ne ono klasično u komadu, jer uvijek smo tu(na našem katu) ili MM ili ja.Tako da ga oni počesto dovedu na jedno sat-dva pa ga opet odvedu.
Ma samo da ja završim ova svoja dva faxa, ma i jedan je dobar za početak :roll: , i ida idem odavde.KOd Fortune u komšiluk.
Kad smo već kod Fortune, nema nam je odavno ili mi se čini?
-
aaa kužim... onda ti želim što skoriju pakiranciju! :)
-
-
definitivno mi treba jedna ajvica u sarajevu :D
tu je kad treba i ima prave rjieči u petu.
-
joj, sad ispadam neka dobrica... ma to je samo moja virtualna emulacija koja ne postoji u stvarnom svijetu :lol:
-
ja sma neki dan bila užasno nervozna, kad će ti MM.hej , hajd malo na Rodu, divi se bebama,provjeri jesul bolesne bebe ozdravile, šta ko kuha i kad se raznježiš, javi mi da nam napravim kahvu :P
-
e ta mu je bila pametna! :D
-
on kaže najpamtinije na meni i kod mene JE MŽ :love: