Veeelike promjene preko noći
Kako i sam naslov kaže kod nas se događaju neke promjene: Paula ima 18 mj, inače je vrlo vedro, živahno i super aktivno dijete koje ne staje ni kad spava, :lol:.
I mi volimo tu njenu energiju, :love2:.
Ide u vrtić i tamo je stekla navike koje nastojimo njegovati i kod kuće, npr. kao što je vrijeme spavanja popodne. Nikada nije bilo histerije prije spavanja, niti negodvanja niti protestiranja, legle bi skupa, zagrlile se i tako nakon nekog kraćeg vremena zaspale.
No u natrag pet dana drastične promjene: danju uopće ne želi spaavati i to ju dovede do takve iznemoglosti da više ni hodat ne može od umora, ali u krevet neće. Mi ju odnesemo, ali tada počinje histerično plakanje, bacanje, udaranje.
Kad ju pitamo jel ju nešto boli odmahuje da ne.
Sinoć je imala takav napad od 9 do 11 kad je plakala bez prestanka. Niša nije odogovaralo, ni da ju držim, ni da ju ostavim ležati, ni da ju tješim, ni pričicu da čitam, ni muža nije šljivila,ma ništa nije pomagalo na kraju kad je već bila promukla od plakanja i deranja i kad nismo znali kako dalje , sjeli smo u auto i vozili se neko vrijeme dok nije zaspala (bilo je to hvatanje za slamku, ali je pomoglo).
Trenutno ne ide u vrtić jer sam ja doma.
Im ali ikoja od vas sličnih iskustava? Kako si pomoći?