jutros smo se probudili s temperaturom. Odvela ga kod doktora. Grlo,uši uredu. Stomak mekan, limfni čvorovi nisu oteknuti. Vadili krv i mokraću- nalaz uredan. A on je opet zakurio na 38,5. Jel ima tko sličnih iskustava?
Printable View
jutros smo se probudili s temperaturom. Odvela ga kod doktora. Grlo,uši uredu. Stomak mekan, limfni čvorovi nisu oteknuti. Vadili krv i mokraću- nalaz uredan. A on je opet zakurio na 38,5. Jel ima tko sličnih iskustava?
da, desilo se par puta. temperatura bez ikakvih simptoma. dođe, pa prođe :))
isto ko kod lutonjice :)
I kod nas se znalo slicno desavati. Dođe pa prođe.
Ne znam koliko ti je dijete staro, ako nije mala beba, bolje pričekati s odlaskom doktoru (ako nema nikakvih simptoma osim temperature), ili ce proci samo od sebe ili ce se nesto razviti, ali obicno tek za 2-3 dana.
3 godine. Bili smo stvarno u te 3 godine puno bolesni, i već pušem na hladno. tako da sam ga ćim je krenula temperatura odvela doktoru. Svaki put,ako ništa barem nalaz od krvi pokaže da nešta nije u redu, sada- ništa. Zbunjena sam skroz
Ti najbolje znas procijeniti stanje svog djeteta.
Ja svoju curu od neke 2g vodim doktoru u slucaju samo povisene temperature tek ako je opce stanje lose i temperatura ne pada barem 2 dana (naravno, ako ima neke druge simpotme, idemo odmah).
treći dan nam je... temperatura dođe povremeno... Noćas opet 38. poslije obloga ohladio se totalno... Ali izbio mu je neki osip po ramenima. Sutra ga opet vodim doktoru.
onda je vjerojatno trodnevna groznica. 3 dana temp bez simptoma, i onda par dana osipa bez temperature.
lutonjica,hvala... Nadam se da je samo to...
Imam ja. Na kraju je bila angina.
anginu smo taman izljećili. Doktorica gledala grlo kaže da je sve ok.
Hm, onda ne znam :( Nadam se da će sutra već biti bolje :)
I mi smo imali tako prošli vikend. Otišli na vikend na Murter i čim smo došli curica fibru 38,0. Tako je imala i u noći, sutradan oko 37,5 i onda kao da ništa nije ni bilo. Naravno, kada smo došli kući
crp je 3, bio je prošli tjedan 33