Naime,uskoro ću početi raditi pa ću zbog više sile biti primorana prestati dojiti/izdajati se :cry:
Na koji bih način mogla zaustaviti mlijeko a bez neugodnih nuspojava?
Printable View
Naime,uskoro ću početi raditi pa ću zbog više sile biti primorana prestati dojiti/izdajati se :cry:
Na koji bih način mogla zaustaviti mlijeko a bez neugodnih nuspojava?
Probaj svakim danom, postupno sve manje i manje dojiti/izdajati se pa da se postupno smanji količina mlijeka. Ne znam kakav ti je sada "raspored".
Koliko je stara beba i koliko podoja dnevno ima?
Suzi zašto bi prestala dojiti? Doji kad dođeš kući. Mlijeko će se vrlo brzo smanjiti samo od sebe ili bolje rečeno prilagoditi dojenju popodne poslije posla. Pretpostavljam da si kući godinu dana i da uskoro krećeš nazad na posao. Dijete će se radovati i tome popodne. Nemoj se maltretirati prekidom kao ni dijete. Več je dovoljan stres da ti ideš opet na posao. Ostavi dojku kao dodatnu vezu.
Moj Niko Nece Ciku.Od samog pocetka se izdajam svaka 3 sata i dajem mu na bocicu.Nemoguce mi je to izvesti kad pocnem raditi.Ne znam kako da zaustavim laktaciju koja je jako velika...cula sam da pomaze hladni oblozi...strah me da ne dobijem nekakvu upalu od toga....pomozite:)Ne bi nikako pila nikakve tablete...