Razmisljamo o tome da nabavimo aparat za vodu sa onim velikim bocama .
Da li koristite i koliko ste zadovoljni i vodom a i uslugom kao takvom?
Printable View
Razmisljamo o tome da nabavimo aparat za vodu sa onim velikim bocama .
Da li koristite i koliko ste zadovoljni i vodom a i uslugom kao takvom?
mi smo ovisnici o toj vodi. moja djeca ju stalno toče. usluga je super, jako su brzi i nije preskupo.
Ako nije tajna koju vodu koristiš? Ja sam se malo raspitivala i ima ih jako puno na trzistu i cijene su sve tu negdje 50,00 kn za bocu...
Mi smo prepreprezadovoljni time.
To je stvarno jedna od pametnijih stvari koje sam kupila za stan.
Ovo što mi imamo (ne znam smijem li napisati marku) košta 40kn mjesečno za najam aparata i 30kn ona velika boca voda. Moguća je i dostava, onda je boca 40kn. No imaju "birc" taman u susjedstvu pa MM ide sam po to.
Odlično mi je što uvijek imamo hladne i tople vode. Nemam brige oko hlađenja/zagrijavanja.
Sta se to sad moze i u kaficima kupovati?????? Vidjela sam da imaju takve velike boce u ovim velikim trgovackim centrima.... to je zbilja jeftino ak je ona velika boca 30 kuna. Jel mi mozes dati adresu ili neki telefon?
Mi smo kupili aparat za vodu u metrou i platili 760 kn na akciji,a vodu kupujemo u metrou/getrou i imam svojih 6 galona kojima platiš kauciju i mjenjaš ih a puni košta oko 36 kn,i mislim da se to puno više isplati nego od nekoga to uzimati.
Aparat sami čistimo pokazao nam je jedan striček kako to je 2 min. posla...
ja sam ga koristila i obožavala sve dok mi se jedne noći nije izlilo 12 l vode iz njega pa ispod parketa. srećom se samo malo parketa diglo. nije mi se dalo istraživati jesmo li krivo nabili bocu ili je neki kvar na aparatu, užasnula sam se kad sam pomislila kako sam zamalo mijenjala cijeli parket. anyway, sad je pokriven, ne koristim ga više.
mi imamo unique od Badela, isto cca 50 kn boca, aparat je (kao) gratis - treba ga mijenjati svakih 3 mjeseca (ja produžim i do 6), i plaća se čišćenje 100 i nešto kuna
(nama je jedan aparat curio na spoju, primjetila sam to vrlo brzo kako su ga ostavili, stavila ga na balkon, zamijenili ga drugi dan, dodali gratis bocu, i rekli da u slučaju da je greška na aparatu, a dođe do izljevanja imamo osiguranje)
Meni je ovako puno povoljnije osim ako nemaš metro nigdje u blizini,a ovo s mjenjanjem aparata i sa čiščenjem za 100 kn mi je ono,pa oni to samo isperu jedan dio pod tušem i ispuste vodu,tako da...
Da, ma ja si mislim da uzmem Aquavivu, vidjela sam na njihovim web stranicama da imaju te Viva's barove po cijelom gradu, svidja mi se dizajn aparata a i voda je bez kamenca sto mi je jako vazno. Sutra cu naruciti vidim da daju i na besplatnu probu aparat i vodu. Javim sutra kad se raspitam.
Mi isto imamo aquavivu i jako smo zadovoljni, prije smo imali clearwater, al ova mi je bolja :-)
Ne mogu zamisliti život bez tog aparata :mrgreen: Definitivno se isplati, odlično je! Ja isto tako imam aparat kao gratis i redovito mi ga čiste i mijenjaju, a vodu kupim jednom u par mjeseci, po tri galona.
Iako, najradije bih da pijem vodu iz pipe, dobra je, ništa joj ne fali, ali to je jednostavno u mojoj psihi - da je nezdrava i smrdi, te su me reklame totalno dotukle, tako da sam zavoljela tu maniparu :mrgreen:
Mi isto imamo AquaVivu i super nam je. Djeca piju više vode nego ikad. Kava ili čaj uvijek dostupni. Voda mi nije najfinija (meni je bolja Jana, ali nema) od svih na tržištu, ali je ok i sastav jedan od boljih.
Evo curke ja danas narucila Aquavivu na 10 dana besplatno. Sutra (subotom rade) ce mi dostaviti aparat i bocu vode gratis. Nikad u zivotu nije bilo jednostavnije nesto naruciti telefonom ....nazvala, ostavila podatke i to je to. Uglavnom ak mi se ne svidi mogu vratiti bez obaveze na suradnju ali posto vjerujem da ce mi se svidjeti onda placamo najam ( iako su ponudili i kupnju novog ili rabljenog) 123 kn svaka 3 mjeseca i bocu vode mozemo kupiti na 6 lokacija u gradu za 32,50 kn. Super je to sto je pokriven cijeli grad s Viva's barovima od rudeša, n.zg, dubrave, dugog sela... kazu da namjeravaju otvoriti još najmanje 20 barova. Jedno rijecju ja za pocetak odusevljena. Toliko je gospođa preko telefona bila ljubazna da sam pozelila s njom na kavu hihihih....
Mi to ne koristimo. Pijemo vodu iz pipe. Prezadovoljni smo okusom i sastavom.
Mi imamo Studenu, godinama.
Zadovoljni smo.
imamo u školi ,super je
Imamo Studenu. Super mi je što imam vruću vodu non stop za čaj, kavu, kašice i sl.
I čini mi se da puno više vode pijemo otkad ga imamo.
Uzeli smo aparat jer smo ionako kupovali vodu, iz pipe nam služi samo za kuhanje
Koristili smo Badelovu, ali smo primjetili da voda smrdi kad ostane zatvorena u boci jedan dan. Žalili smo se, promijenili su nam aparat, toga smo čistili, ali je ona nakon nekog vremena ponovno smrdila. S tim se poklopio i neki dokumentarac na tv-u kako su ljudi bespotrebno poludili za kupovnom vodom. Navodno su neka ispitivanja pokazala da u boci zna biti i obična voda iz pipe. Aparat smo vratili i sad pijemo iz pipe. Btw ona se ne usmrdi (barem ne za jedan dan)... ne znam do čega je.
mi imamo aquavivu - i sami kupujemo vodu u viva baru
kad je beba narasla da bi mogla sama sipati vodu - mijenjali smoa aparat za onaj mali tzv stolni aparat i sad stoji na komodi - a Buba ne može do njega!
svi pijemo puno više vode jer nam je pri ruci a Buba stane pod parat i doziva vodu kad je žedna super smo zadovoljni
isto smo ga uzeli na nekom sajmu na probu i ostavili ga već dvije godine :)
Ljudi moji ja sam prezadovoljna sa aquavivom, u subotu smo dobili vodu na probu i skoro vise od pola smo popili. Nas smo samo dvoje ali pijemo puno vode. Nescaffe za tren oka, caj isto ma ovo je prva liga, preporucam definitivno. Vidjela sam na njihovom webu super bocice od 0,5 l, pa cu si kupiti bocicu , mislim da dodje oko 25 kn i super je za furat po gradu da ne moram stalno imat one od jane koje nakon nekog vremena smrde i prljave su. Ove su perive u perilici posuđa.
sve isto kao i veliki - samo je aparat niži! i malo jače zuji hladnjak! - ali nemreš i ovce i novce!
nemam pojma cijene - morala bi potražiti račun - MM to hendla!
Isto najam?
Hvala puno :-)
isto najam - tj oni to zovu tromjesečni servis! samo što nama veliki aparat nitko nije servisirao - kao bio je novi pa nije trebalo a mali je došao netko prije par mjeseci i tu ga glancao sa krpicama 10tak minuta! :)
i isti oni tankovi od 18,5 litara idu na njega! stablan je ne brini, samo je niži! :)
Ockej onda sutra zovem, treba nam za more, a veliki ne znam baš kako bih prevezla, a ovaj mali će stati u auto bez problema, nadam se :-)
hvala ti ;-)
Na poslu, Bistra. Meni je to na poslu ok, lakse napravis kavicu, caj, u uredu ti je pri ruci casa hladne vode. Doma ne. Negdje sam citala/cula/ulovila da te flasirane vode nisu najzdravije bas jer znaju dugo stajati u bocama prije upotrebe. A najzdravija je tekuca voda. Ona iz pipe. Pa sam prestala kupovati flasiranu vodu (osim iznimno, za put).
lako stane u svaki gepek a može i suvozaču u krilo! :)
mali ti je širok/dubok - 33x33cm - visok 58cm i
na to još dođe kanta vode -cca 40cm visine i eto ga
A kakva je ta plastika (od koje su napravljene te boce), jel to ispušta nešto u vodu? :-/ Mene to svaki put muči kad krenem prema toj vodi, pa na kraju natočim iz pipe...
nemam pojma - nekak si misilm da bolje da ne znam! :)
mi je imamo već skoro dvije godine i ništa nam nije naškodila, ništa nam nije naškodila, ništa nam nije naškodila, ništa nam nije naškodila...... ništa nam nije naškodila.... hihihihihihihih
Ne znam ko Vam je prodao tu priču sa bocama koje sadrže bisfenol?????
Uostalom sta je to? Zasto se samo priča o tome kad je riječ o vodi?????
Jeli provjeravate da li bisfenol sadrži posuda u kojoj grijete hranu u mikrovalnoj?
Ja znam da svaka boca koja se uvozi u hrvatsku se mora ocariniti i proći sanitarnu inspekciju...
i mi imamo aquavivu, od mene sve pohvale. Voda iz špine u Zg (u našem kvartu) mi je koma nad komama od kamenca. Da živim u rijeci pila bih iz špine, i uživala
imamo aquavivu vec jedno 2 godine i super smo zadovoljni
BisfenolA je plastifikator. Sadrže ga određene vrste plastike. To nije prodana priča.
Plastika pod brojem 05 - PP je najneutralnija, tj. (za sad) se tvrdi da u normalnim uvjetima ništa ne otpušta.
01 - PET ne sadrži bisfenolA, ali sadrži određene spojeve (ako me sjećanje dobro služi) antimona.
U mikrovalnu nije preporučivo stavljati nikakvu plastiku pa niti PP.
Ne znam koja je plastika u pitanju kad je riječ o ovim velikim bocama vode. Ne preporuča se držati na suncu ili blizu izvora topline.
Mi ih koristimo na poslu i zadovoljna sam.
boce za vodu su 7 - PC
nemam pojma kaj to znači, čekam da netko napiše (ne stignem guglati)
07 - PC - sadrži bisfenolA
šta radi taj bisfenolA - i kad počinje djelovati?
U tijelu djeluje kao sintetski ženski hormon estrogen. Upravo zbog toga je bila cijela afera oko bočica za bebe jer su one 07 - PC.
Nije baš zgodno taložiti sintetski estrogen u tijelu malog djeteta. Bilo ženskog bilo muškog.
Sin je bio isključivo na AD pa smo koristili staklene bočice, a sad za vodu sam nabavila od inoksa The Safe Sippy