danas nam je 15. dan
ela voli kakati kad ju presvalčim pa sam tako vidjela kako izgleda stolica neposredno nakon što se pokaka - pjenasta je i često potpuno tekuća
je li to u redu ? hrani se isključivo mojim mlijekom ...
Printable View
danas nam je 15. dan
ela voli kakati kad ju presvalčim pa sam tako vidjela kako izgleda stolica neposredno nakon što se pokaka - pjenasta je i često potpuno tekuća
je li to u redu ? hrani se isključivo mojim mlijekom ...
Da to je normalno za dojenu djecu da je stolica tekuča, samo mislim da bi morala biti zlatne boje, ali o tome će ti stručne cure više znati reći.
Bebe koje su isključivo na majčinom mlijeku mogu imati tekuću, žitku ili krutu stolicu.
Koliko stolica beba ima u 24 sata?
A ako je pjenasta, znači da se nagutao zraka i to tako izlazi sa stolicom.
imam tri-četiri stolice dnevno
ne imam, ima :oops:
Znači da beba dovoljno jede.
Riješi one probleme sa gljivicama i ragadama (iz drugih topica), pa će i zabrinutost biti manja ;)
Uživaj u svojoj bebici.
za tebe bi bilo previse stolica, ali za bebu je to super broj :)
Je li joj svaka stolica pjenasta?
Miha se pjenio samo kad bih ja jela određenu hranu (kiselo zelje/sarma). Tad mu je stolica bila konzistencije pjene na kapućinu i maslinastozelene boje. Tako da ćemo k. zelje preskočiti (bar još) ovu zimu.
svaka koju sam uspjela vidjet je takva
Kejt, moj sin takode ima pjenastu stolicu. I ja sam bila zabrinuta.
Lakse mi je kad cujem da i drugi je imaju. I moja beba je isljucivo dojena.
Samo ti nastavi da dojis i ne brini....
Nema mame koja nije imala pitanje o stolici dojene bebe. :roll:
Imam i ja pitanje vezano za tekuće stolice. Moj N. je ispočetka kakao nakon svakog podoja, onda se to smanjilo na 3-4 stolice dnevno. Kad bi mu mjenjala pelenu i očistila guzu onda bi počeo kakat i to prvo kašasto zlatno-žuto sa mrvicama, pa onda sve rijeđe i na kraju tekuće (to sve u jednom kakanju). Od 6. tjedna su mu se stolice malo prorijedile i kaka svaki ili svaki drugi dan, večinom jedanput dnevno puna pelena i stolice su mu potpuno tekuće, nema više onih grudica, i dalje su zlatno-žute boje. S obzirom da doji svako malo dala bi mu jednu dojku unutar 3 sata, a u zadnje vrijeme sam primjetila da ako po nekoliko puta doji na istoj dojci (koja je naizgled prazna) jako puno bljucka nakon podoja, a kad mu dam drugu koja je puna onda ne bljucka ili vrlo malo?? Da li način dojenja ima veze sa stolicom (promjenom stolice) i da li ima veze s bljuckanjem ili je to samo slučajnost??
ela isto u zadnje vrijeme ima potpuno tekuće stolice, svijetlo/tamno zelene ili zlatnožute, kako koji put
ovo s bljuckanjem ću baš probati pratiti jer nekad jaaako bljucka, a nekad uopće, a tko bi ju znao ;)
možda se nagutaju zraka nako su na manje punoj (praznijoj) dojci ili tako nešto
Dižem prastaru temu.
ALi...
na topicu STOLICA foruma 0-1 baš sam se neki dan pohvalila kako tekuće stolice nisu problem.
Eh, danas kad smo vježbali desilo se upravo ovo - pjenasta stolica i to jako, jako obilna. On ne pokazuje nikave znakove neke infekcije ili sl. Unazad tjedan dana obično bi se toliko iskakao u pelenu da bi procurilo na sve strane. A danas sam vidjela sadržaj - baš pjenasto, zlatno žuto, ali stvarno puno.
Je li može uzrok biti gljivice u ustima?