dosad se jednostavno nisam sjetila pitati;
naša se curka od 3 g oznoji po leđima svaki put kad je vožnja malo duža, naravno osim po zimi
a kad spava oznoji se po kosi iza
imamo Chicco AS..
jel i kod vaših klinaca tako?
Printable View
dosad se jednostavno nisam sjetila pitati;
naša se curka od 3 g oznoji po leđima svaki put kad je vožnja malo duža, naravno osim po zimi
a kad spava oznoji se po kosi iza
imamo Chicco AS..
jel i kod vaših klinaca tako?
samo ću ti kazat: nema diteta koje se liti ne uznoji u sidalici. samo je razlika u kojoj mjeri se uznoji. moji izađu iz auta mokri ko da sam ih tuširala. zato im obično nosim presvlaku ako je vožnja duža jer znam da će im majice bit skroz mokre.
starija se sad manje znoji jer je u velikoj sjedalici, ali mali izađe iz nje totalno mokar. čak i na relaciji od nekih kilometar koliko nam npr. treba od kuće do mora.
a to naravno :-) uvijek imam bar 2 runde za presvuć, to sam odma skužila!
dobro mi je jedino što sad prek ljeta samo stavim mokre majice i potkošulje na naslon sica i suho do sljedećeg stajanja..
fala cure!
možeš stavit ljetnu presvlaku, budući je od frotira u njoj se neusporedivo manje znoje, a i mogu se redovno oprati. Mi ih ni ne skidamo čitavu godinu, npr. (osim za oprati ih, naravno).
ja stavljam ručnik na as pa se manje znoji.
Isto, jedino rješenje - dupla roba ljeti stalno. Mokra na leđima. Frotirna ljetna navlaka - gotovo svejedno kao da je i bez nje.
Bilo je nešto bolje u jednoj navlaci koju sam, po modelu te originalne frotirne, dala sašiti od materijala za obične plahte, ali me upozorio neko od moderatora ovog PDF-a, kad sam otvarala sličnu temu, da su materijali od kojih se rade AS i ljetne navlake atestirani na vatru, a ovo što sam dala napraviti u "kućnoj radinosti" nije pa sam vratila frotir i jednostavno nosim obavezno 3 majice kad bilo gdje idemo i mijenjam za vožnju amo-tamo, ove mokre se ostanu u autu sušit, osim ako nije vani turbo toplo i mokra roba se ne osuši na njoj za 5 sekundi.
Na sjedalicu se stavljaju originalne navlake samo.
Mi imamo isto original ljetnu presvlaku na Romerici Duo Plus, ali malecka se svejedno uvijek oznoji po leđima.
jooj, pa ja nemam pojma! nisam ni znala da postoje ljetne presvlake..
fala cure!
baš si mislim kaj bum još naučila! :-)))
Mi imamo Romer King Plus sjedalicu i cura nam se u njoj jaaaako znoji. Cijelih godinu dana u jajetu nam se desilo da joj roba bude mokra možda 2-3 puta i to kad smo se baš po nekoj vrućini zatekli vani (između 10 i 17 h se ionako ljeti ni ne vozimo naokolo s njom). A sad s ovom novom sjedalicom je ta mokra robica na njoj pravilo. Mislim da je to zato jer je cijela ta sjedalica nekako "anatomska" u smislu da je dijete obuhvaćeno sa bočnih strana u njoj (uključujući i jastuk koji obuhvaća glavu sa stražnje i bočnih strana tako da nam curi i glavica bude u potpunosti mokra) - vjerojatno je to dobro iz sigurnosnih razloga ali što se tiče vrućine jao jao. Par puta sam se doslovno prepala da će dijete doživjeti toplotni šok kad sam vidjela da je cijela ko zalivena.
Vjerojatno za one koji imaju klimu u autu sve to skupa i nije neki problem, ali mi ju na žalost nemamo. Jedva čekam da zahladi.