-
manji broj podoja?
kada ste primjetile da vaše dijete manje doji? moj ima gotovo 9 mjeseci i tek sada zadnjih nekoliko dana doji rijeđe (5-6) puta po danu, a noć ne brojim :-) kako su vaša djeca? moj je isto tako tek sad počeo malo bolje prihvaćati dohranu pa je to valjda zato, ali čekam dan kad ću moći reći on doji samo ujutro i navečer. kad je to došlo kod vas?
-
Moja curka će sad skoro napuniti godinu dana.
Uvođenje dohrane je fino krenulo tek negdje oko 8. mjeseca, broj podoja se počeo smanjivati, ponadala sam se da smo na dobrom putu (baš ovo što spominješ, ujutro-navečer) ... a onda su prije cca mjesec dana rapidno krenuli zubi (6 odjednom!) ... od onda vrlo slabo jede krutu hranu, a broj podoja se ponovno povećao. Tako da smo sad ponovno na početku. :mrgreen:
-
Moja ima skoro 22 meseca,i jos uvek sisa barem 3 puta dnevno,a navatava me i svaki put kada sednem:)
Jednom po noci(to smo uspeli).
E sad,nisu to vise podoji kakvi su nekada bili kolicinski,ali se broj ne smanjuje,i ne vidim nacina kako bih to postigli...
-
Moja curica sada ima 8 mjeseci, a na dohrani je od 6.mjeseca starosti. Tek sad primjetim da su obroci na žličicu počeli zamjenjivati dojenje.
S druge strane, primjetim da su se noćni podoji učestali.
Točno osjetim da noću ne isprazni cijelu dojku nego povuče skroz malo. Valjda radi maženja. Al takvih je buđenja 3,4, pa i 5. A dok je bila samo dojena prolazili bi noć sa 1 do 2 noćna podoja.
Ne kužim koja joj je to fora :?:
-
moj ima 10 mj, i u zadnjih mj dana nam se dojenje svelo na 2 dnevna i jedno za uspavljivanje.
po noći se više ne budi za dojenje.
ovo se ovako posložilo od kad je prihvatio dohranu kako spada (pravi je ždero, samo ide za mnom am, am).