Moje djete već ima 7 mjeseci i svaka 2-2,5 sata mu se čori.
To mi je bilo normalno kad je bio mali ali sad mi se čini da bi trebao malo to i produljiti, zar ne?
Printable View
Moje djete već ima 7 mjeseci i svaka 2-2,5 sata mu se čori.
To mi je bilo normalno kad je bio mali ali sad mi se čini da bi trebao malo to i produljiti, zar ne?
Ma moja starija curka je čorila prvih godinu dana skoro stalno, a sad je ko zvrk hanuma, nikad joj se ne spava, jedva navečer zaspi. Ak normalno jede i igra se, razvija se normalno, mislim da nemaš razloga za brigu, uživaj dok spava...
moj je isto tako u toj dobi. s tim da je bio ko švicarski sat - prođu 2 sata i on bi spavao. ja sam gledala na sat i tako ga uspavljivala. i onda je s 8 kad smo bili na moru sve otišlo k vragu. od tad zaspiva nakon 3-4 sata, odnosno 2 puta dnevno. kao i sve i to se promjenilo preko noći
Moj mali ima 13 mjeseci pa ide na spavanje svaka 3 sata po danu, odspava po sat i po. Stvarno nemaš razloga za brigu ako je, kako reče winnerica, sve ostalo na mjestu, uživaj!
moja je imala fazu, mislim s 5 mjeseci, kad bi doslovno prespavala dan s buđenjem za jelo :) ne brini nikad oko spavanja, proći će ga :)