haj......dal je netko negdje vidio dvd s ovim vlakićima.....kako bi moj sin rekao S OĆICAMA I USTIMA......
gdje bi to mogla kupiti?????:cekam:
Printable View
haj......dal je netko negdje vidio dvd s ovim vlakićima.....kako bi moj sin rekao S OĆICAMA I USTIMA......
gdje bi to mogla kupiti?????:cekam:
I ja bi! Preslatki su!
TL, Muller
I koliko para?
nisam sigurna, ali čini mi se isto/slično kao i tomica
hvala......moram ići to kupiti...ludi smo za tim.....čekamo i brojimo dane do vikenda...a tak brzo završeee...:-(
EVO LINK ZA CRTIĆ CHUGGINGTON, SINKRONIZIRANO NA HRVATSKI http://www.njuskalo.hr/tv-oprema/chu...-oglas-2245138
u Muleru su koštali 50 kn.
Samo da javim da su u TL jeftiniji dosta nego u mulleru. Jedan vlakić u mulleru 50, u TL 40 kn. Dosta velika razlika... TL ih dobio tek pred Božić...
Mislim da žena traži DVD s crtićima. Ja nisam dosad nigdje vidjela iako smo i mi obožavatelji.
Dosta sam razočarana Chuggington setovima za igru. Nisu kompatibilni, pa se pruge ne mogu spajati. Mi recimo imamo onaj set s lupingom i još pojedinačne tračnice i to se ne može zajedno spojiti. I taj luping nema dovoljno snage za izbaciti vlakić u petlju, niti kad su baterije nove. Osobito ove velike metalne (Vili, Koko, Brunu). Jedino smo uspjeli neki nali vatrogasni vagon i još jedan mali vlakić okrenuti kroz petlju. Pravo razočaranje. Koliko novaca potrošeno (sigurno više od 800kn, to je dobio na različitim stranama, ja ne bi nikad toliko love na to potrošila). Uglavnom, nisam nimalo zadovoljna.
jme tomita...dobro da si rekla. Onda nećemo ni kupovati....pa ne mogu vjerovati da su nekompatibilni!! MI imamo praonicu i stalno mislim kupit tračnice...sad niti neću.
i mi imamo petlju ali do sad s njom nismo imali nikakvih problema, sve vlakove je okrenula, pa čak i kad smo spajali 2 u kompoziciju. baterije smo stavili kad smo kupili i još uvijek imamo iste i sve radi najnormalnije :zbunj:
meni je jedini minus kod te pelje što je preprebučna, ko mlinac za kavu. :-o
i što mora biti na tvrdoj podlozi, nema šanse da radi kako treba na tepihu (ali to se može riješiti tako da se stavi knjiga/karton ispod mehanizma za lansiranje, onda radi normalno i na tepihu)
dodatnu prugu nemamo a očito je nečemo ni kupovat ako nije kompatibilna