zna li netko gdje postoje dječji frizeri,negdje bih odvela malu da ju ošišaju na neku lijepu frizuricu
Printable View
zna li netko gdje postoje dječji frizeri,negdje bih odvela malu da ju ošišaju na neku lijepu frizuricu
Zakaj mora biti dječji? Pa odvedi ju svojoj frizerki,ne kužim...
znam da je svojedobno bio jedan u onom prolazu (ne mogu se sjetiti kako se zove) kad ideš praškom od glavnog kolodvora prema trgu, pa prije trga s lijeve strane.
već dugo nisam išla u tom smjeru pa ne znam jel još uvijek postoji.
a zašto ga stvarno ne odvedeš svojoj frizerki?
Imaš Boom kod Kvatrića. Preko puta Inine zgrade.
http://www.centar-zdravlja.net/adres...za-djecu-boom/
Mi idemo tamo i zadovoljni smo. Zgodno je uređeno, ima dosta igračaka, mali stol i stolice.
Uglavnom, nama je to bio jedini način da mali ne počne vrištati kad uđemo u salon jer se prvo poigrao
i upoznao sa tetom frizerkom pa je sve nekako lakše prošlo.
Samo kaj treba nazvati i naručiti se, pogotovo subotom jer imaju gužvu.
S obzirom da si u Dugom selu, možda ti je Čuperak, u Dubravi zgodniji.
Frizerke su super, prostor baš topao i fora.
Nalazi se u zgradi, na av. Dubrava, preko puta Konzuma u Retkovcu (ne Dupcu).
Nama je super Petito u Sigetu. Šišanje bude jedno 40-50 kuna i obje cure koje rade su nam super.
Mi se šišamo od 4. mjeseca života, a sad smo 4 godine. Najbolje iskustvo imamo sa frizerkama koje i same imaju djecu pa znaju kako će mališana privoliti da sjedi mirno i da se ne boji. Ja još uvijek moram držati ruku iznad obrva kad se šišaju šiške jer mu je najgora "noćna mora" kad mu lasi padaju po licu, to ga jako smeta. Od frendice znam da su dječji frizeri zapravo dodatni porez na neiskustvo - naplate ti šišanje skupo, a zapravo je efekt isti. Moj savjet je - tvoja frizerka: malo nju pripremiš, malo dijete, i ići će već nekako. Ako koristite mašinicu - daj djetetu prvo neka se poigra s mašinicom da vidi da nije ništa opasno, nama je to super upalilo (po savjetu frizerke, jedne iskusne mame :-)).
Od dvojca Srećko&Nina u Maksimirskoj, Nina ima zlatne ruke, kuži se s klincima, a bome joj ide i šišanje beba. Toplo preporučam.