Ima netko za preporučiti depilatoricu koja dođe doma i još k tome depilira hladnim voskom (dakle, ne s patronama, već classic staromodno...)? Trebam za područje N. Zagreba ili V. Gorica.
Printable View
Ima netko za preporučiti depilatoricu koja dođe doma i još k tome depilira hladnim voskom (dakle, ne s patronama, već classic staromodno...)? Trebam za područje N. Zagreba ili V. Gorica.
... ili onom starinskom šećernom pastom, kaj se doma skuha i nanosi se špatulicom dok je posve mlaka. Neko pres*****nje je sad s tzv. egipatskom depilacijom, ali to je u biti šećerna pasta, samo je marketinški dobro obrađeno i nanosi se u kuglicama.
ja baš ne znam neku koja će ti doći doma, ali ova kod koje ja idem je pre predobra. ako ne nađeš nikog drugog; ona je u tratinskoj, na Trešnjevci. studio Lotus
ja isto nisam čula za nikog tko bi dolazio doma
mojoj fendici dolazi doma, ali u dubravu. pitam ju dal ide njena i dalje.
pitala sam. žena ide u sve dijelove grada, ali samo po preporuci i poznatima. imala je neugodno iskustvo.
Ah, thx. Onda nisam u kvalifikaciji - ne poznamo se...
A sad si i ja razmišljam na isti način, samo iz obrnute perspektive, nije ta žena bedasta: ne znam koliko je pametno u kuću primiti nekog kog uopće ne poznaš.
Ma dobro, naći ću već nekog po preporuci.... valjda.....