-
Rodila Neli
Neli:
Samo da vam javim na brzinu da je 14.11. u 00:15 sati ujutro rodjen
Fran, 3.230 g tezak, 50 cm dug, apgar 10/10, najljepsa i najsladja beba koju ni u najljepsim snovima takvom zamisliti ne bih mogla. :zaljubljen:
Draga Neli cestitam ti od srca :-D:joggler::dancingfever::sing:...budite uvijek veseli, zdravi i uzivajte...
(ako si mislila da ces proci bez cestitanja zeznula si se ))...bila si nam velika podrska svima cijelo vrijeme i salje ti veliku pusu)
-
Neli, čestitke!!! Uživaj u svom malom muškarcu :)
-
Neli, čestitam, divno!! sve najbolje vam želim.
-
Neli, ČEEESTIIIITAAAAAAAAAMMMMMMM!!!! :-D:-D i tebi i TMu i vašem malenom muškarcu koji je došao na svijet :zaljubljen:.
a baš smo jučer željana i ja razgovarale o tebi i jesi li već rodila ili nisi...viš ti to! puse najveće!!!!!
-
čestitamo mami i bebici :-D:-D:-D
-
Čestitam neli i maminom muškarcu!!! Uživajte!:-D:heart::-D
-
-
-
-
Drage moje suborke, hvala vam svima od srca! I na cestitkama i na podrsci svih ovih 9 mjeseci strepnje zbog inih komplikacija u trudnoci...
Mamin mali muskarac Fran i ja smo u srijedu stigli kuci, iz bolnice smo maltene pobjegli i ne zalim ni trena jer doma je ipak lakse, oporavak ide brze... Fran je odlican, presladak kikac zbog kojeg sbi problemi naglo gube na vaznosti, zaboravlja se i zebnja u trudnoci, i problemi na porodu i ovaj sugavi oporavak nakon CR.
Svima koji zele jos jednu bebicu i rade na tome, mogu samo reci: go for it! jer nema vece srece od toga...
-
čestitam od srca!!:zaljubljen::heart:
-
neli :klap: !!! čestitam ti od :heart: !
-
Neli draga čestitke od srca tebi i tvojoj obitelji!! Frane dobrodošao nam!! :-D :heart:
-
čestitam, dobrodošao fran! :love: