Ne znam gdje bi ovo postala, nadam se da je ovdje ok.
Htjela sam samo cestitati udruzi RODA na pre,prekrasnom kalendaru! Stvarno je super! :heart:
Printable View
Ne znam gdje bi ovo postala, nadam se da je ovdje ok.
Htjela sam samo cestitati udruzi RODA na pre,prekrasnom kalendaru! Stvarno je super! :heart:
Stvarno je super......
bravo cure :love:
Super je! A najljepša mi je veljača :love:
Sunce malo, kako spokojno spava. Naš mali junak:heart:
odmah sam skužila da je to sven, hrabrica mala :love:
mhm..ja klikam i klikam ali nikako mi se netje otvoriti..tak da u biti ne znam jel se taj kalendar tiska(tj. jel se moze naruciti pa na zid sa njim)ili??
mada,ova slicica uz text na portalu mi je dovoljna da se rastopim :angel:
Baš sam htjela na drugom topicu napisat da me Svenova slika najviše dirnula, hrabrica mala :heart:
kalendar je divan! raznježila sam se nad svenom, i petricom u sjedalici, i majom na porodu... ma divota. :heart:
Cure, kalendar je sjajan. Hoce li biti u prodaji?
Ja sam vam malo profesionalno deformisana pa bih vam ukazala na par detalja, ako nije kasno za korekcije
1 Svibanj / u tekstu ispod slike pise zvota umjesto zivota
2 Prosinac/ U tekstu pise mzemo umjesto mozemo
3 Prosinac/ 1.12. bi ste mogli oznaciti kao Svjetski dan borbe protiv SIDE jer se itekako tice djece....
Eto, mora svekrva malo da kritikuje....
Pusa!
hvala
znamo za tipfelere, al nije moglo ici drugacije nego s njima ili da uopce nejde na portal pa smo izabrale da ipak ide pa makar i s tipfelerima
inace ima tu http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...807&highlight= i "sluzbeni" topic o kalendaru gdje sve pise
Kalendar je super!
Najbolji mi je svenko - medenko :*
Odlican je.
A Sven je stvarno izvan konkurencije.
kalendar je prekrasan, svenko je izvan konkurencije, ali meni je posebno lijepa ona s trudnicom i bracom...
kalendar je stvarno super! :D
ctrl+P i ode na print :mrgreen:
extra jeeeeeeee
prekrasno