Kraj dojenja ili ima još nade?
Drage moje rode,već ste mi dosada nekoliko puta pomogle kad sam bila u krizi s dojenjem pa se ja evo nadam da ćete mi opet moći pomoći.
Moja curica ima sada 8 mjeseci a zadnjih nekoliko dana izgleda da je mlijeka jako jako malo.
Jedan dan sam je morala ostaviti cijeli dan,i kada sam navečer došla dojke su bile pune,podojila sam je i sve je bilo super.
Sutradan je mlijeka bilo puno manje i znala sam da ću je morati češće stavljati na dojku(mrzim se izdajati,ne mogu i ne mogu),međutim ona jednostavno nije htjela.
Uspjela sam je samo jednom podojiti taj dan.Po noći se ona budi 3-4 puta ali i tu se sve promijenilo.Dosada je tih par puta kad bi se probudila jela,a sada je samo uzme u usta,malo je pocica i prije nego uopće krene LD ona je pljune i nastavi spavati.
Dakle,mlijeko jednostavno ne može nadoći jer ona jako malo pije.Po danu mi je jako teško nagovoriti je na dojenje.Jednostavno je dojka nimalo ne zanima.Danas popodne sam je uspjela privoliti da sisa ali sve je popila za minut i bila je ljuta,kad sam stisnula bradavicu mlijeko nije bilo prozirno već bijele boje,a dojke su bile skroz prazne.Ipak nekog iskustva sam stekla u ovih 8 mjeseci pa znam kada mi je dojka stvarno prazna a kada nije bez obzira na težinu.
Ja sad ne znam što da radim,da li da je privolim da doji i kako,ili da jednostavno odustanem?