Cure, koji med bi mi preporučili za dišne puteve, nešto što je provjereno i da je kvalitetan med. Već dosta dugo kašljem i nikako da se riješim kašlja.
Printable View
Cure, koji med bi mi preporučili za dišne puteve, nešto što je provjereno i da je kvalitetan med. Već dosta dugo kašljem i nikako da se riješim kašlja.
Uzmi crnu rotkvu (izvana je crna), izdubi u njoj udubinu i ulij meda, bilo kojeg.
Ostavi da med preuzme od rotkve (nesto, nisam nikad pitala sto ;)) i konzumiraj taj med.
Med od kadulje je zakon, ali košta.
Meni je lani, dok sam bila trudna, jako pomogao Fortepip med protiv kašlja od Pip-a.
Potraži na Petrovićevim stranicama, možda on nešto nudi..
I ja kupim med od kadulje, najbolji je. Od pčelara sa Cresa, 70 ili 80 kuna kg. Ali, vrijedi! I pomaže za dišne puteve.
Laringo plus med mi je kod zadnjeg kašlja odmah pomogao.
ako se baš mora kupiti gotovi pripravak, ja svakako preporučam pipove proizvode. nama su se pokazali djelotvornima.
Kupila sam Fortepip i sada s Božjom pomoći. Nadam se da će mi pomoći. Koliko ste ga puta dnevno koristile i nakon koliko ste vidjeli rezultate. Ja ga uzimam 3 puta, a ne kako su oni napisali 4-5.
Mene je oduševio med (sirup) sa smrekinim iglicama...Ima ga kupiti u DM ili biobio dućanu. Koristila sam ga za malog i pomogao je najbolje nego ikoji do sad!
postoji i Laringopip...za kašalj posebno...iako će ti i ovaj biti djelotvoran...makar nama djeluju.
niti ja nisam pratila koliko ga puta uzimam dnevno...kako bi mi došlo...a djeluje dosta brzo...
Konzumacija bilo kojeg meda može uvelike pomoći. U koliko ste u mogućnosti probajte od lokalnih pčelara nabaviti i propolis, matičnu mliječ i med s cjetnim prahom. Odlično utječe na imunitet i rješavanje raznih tegoba.
Meni je za otklanjanje/ublažavanje kašlja odličan Laringo forte med od Kopreka - inače svaka viroza mi završava napadajima kašlja...
Sinu (nepune 4 godine) dajem Petrovićev med s propolisom i matičnom mliječi i doista sam jako zadovoljna. Muž i ja za imunizaciju koristimo Imuno med isto od Petrovića (med, propolis, matična mliječ, crni kim, zelena pšenica) - meni osobno čak nije ni lošeg okusa...