U Mercatoru i Getro danas 50% na sve igračke i Lego asortiman:-D od 17 do 20 sati!
Printable View
U Mercatoru i Getro danas 50% na sve igračke i Lego asortiman:-D od 17 do 20 sati!
U svima? I Rijeka?
sigurno?
ja sam čula da je sutra???
zna li netko da li je popust danas?
nije, bio je jučer
Ja sam uletila u pola 9 navečer, bilo je podosta probrano, pogotovo Legići, ali uspjela sam sinku kupiti neke veće StarWars legiće, kćeri Roxy Believix (to su napisali u pismima Nikoli i Božićnjaku), uzela još par sitnijih legića, jednu društvenu igru, dvije Winxice, Bakugane... i time sam riješila Božićne poklone za klince, nećake, Zubić vilu, pokoji rođendan njihovih prijatelja... :-D
Samo me nemojte pitati koliko para sam ostavila, i to još nisam mogla na rate jer :evil: ne daju na American. Ali dobro, neka ih, ovo je ipak bio lijepi popust.
Joooooj! zna li netko da li će još negdje i gdje ovako biti popusta na igračke?
Moram reći - svaka čast Mercatoru i Getrou što su i Legiće stavili na sniženje. :klap: Dobijem osip kad vidim natpis "poppust na sve igračke osim na Lego program". :roll: A Lego kockice su što...? :roll:
Ja sam nakupovala jučer Lego Duplo, napokon :-D.
Baš sam bila vesela što su ih stavili na akciju.
Ja sam u potrazi za sveznalicom na sniženju pa....A možda još nekaj dobroga uleti...
Sutra iza 14 h je opet Konzum na redu, doduše samo -20%.
I naravski, Lego opet nije uključen.
Mene Getro jučer poštedio i živaca i vremena, a bome i novaca. :-D
Ja za sve saznam prekasno...šmrc!
A ja dan ranije istovarila 400 za Legiće:evil:
Tiješi se, nisi jedina :-(, a ja pročitala post i otišla danas, (misleći da je danas, nisam gledala datum posta),
a kad ono prošlo...:roll:
treba pratit oko blagdana jer Mercator svake godine ima tih 50% (bilo je i prošle samo ne za Sv. Nikolu već prije Božića)
bit će i slijedeće vjerojatno
Možda stave još kakav popust prije Božića. 50% se stvarno isplati pogotovo za te skuplje igračke.:-)
cure, jel znate gdje su sveznalice najpovoljnije? trebam za poklone
inače, vidim da je lončić u metrou 159,89kn - jel to je išta povoljnije nego drugdje?
super hvala
inače, danas sam išla u SuperKonzum u Gajnicama da vidim ima li išta ok na tih 20% popusta, a kad ono stvari ipak nisu na popsutu zbog navodnih tehničkih problema.... veliki minus za Konzum
A mi smo dobili na posl bonove za djecu u Konzumu...Mislim. Ok, neću biti nezahvalna, neki ni to nisu dobili, ali to m je tak bezveze. Za veću djecu tam nemaš kaj ni kupiti.
A ništ, bit će špecerajaaaaa.
Adrijana, super ovo za dm, samo mroam vidjeti imam li 150 bodova na kartici, hm...
Ja danas mijenjala 50 bodova i dobila extra kupon od 25% popusta iskoristiv do 15. 1. 2011.(jedan dođe u knjižici i jedan je extra)
Kod nas ima taj psić i u SuperKonzumu. I u DM-u. (Tower-Rijeka).
Lego i Hasbro igračke su sutra u Intersparu na -25%:
http://www.spar.hr/spar/aktualno_za_...rna_subota.htm
Interspar se baš pretrgao s popustom.
sutra osječki merkator slavi rođendan, prijepodne za djecu ima nekakav program i nešto popusta...
u trgovini cipela La Scarpa do čak 50% popusta, Modiana i Intersport 20% popusta te 15% popusta na Lencia satove i srebro u Zlatarni Celje.
nažalost, u našem Mercatoru su bila samo 2 modela lega duplo ona mala pakiranja, jedno smo mi kupili, drugo nam je baka kupila :)
sad bi uzeli još jedno pakiranje lega duplo za pod bor
Samo 2 modela???? To je stvarno jaaaako malo. Onda se ja ne smijem žaliti. U Osiječkom je Mercatoru bilo sigurno 5-6 paketa duplo,raznih veličina,a i dosta toga od 4+. Ja sam kupila 1 veliki duplo paket,1 srednji,1 mali i jednu podlogu. Zadovoljna sam. Jedino nije bilo duplo kockica(kupih kockice u Metrou),svi su paketi bili tematski.
16.12. kupite 24 sata i dobijete kupon za popust od 30% na igračke u Mercatoru ili Getrou