Radoznalost je ubila macku
Zanima me nesto.
Puno vas posta na nasem pforumu, a neki/e se odluce i uclaniti...
Kada govorite o sebi nazivate se rodama.
Samo clanice udruge su rode. Ostali, koji postaju na rodinom forumu, samo su clanovi rodinog foruma.
Za uclanjenje u udrugu nekome treba poticaj sa strane, netko to ucini sam od sebe.
Mene zanima:
1. sto vas privlaci da se uclanite, a niste to jos ucinili odnosno
2. sto vas sprecava da se ne uclanite, a mislite da imate kapaciteta i volje i ideja - a i svidjaju vam se rodine radne uniforme ;) ?
ako je to nedostatak vremena, velike obiteljske obveze, nerazumijevanje MM-ova i sl. vjerujte skoro sve mi imamo iste probleme doma, al zelimo utjecati na drustvo u cjelini i promjeniti sto se da (nekad i ono sto se bas i ne da, al to je jos interesantnije) i zbog toga nekak plivamo s glavom iznad vode i trudimo se ne potonut jer stvari u drustvu se nece promjenit same od sebe
kak vi?
Re: Radoznalost je ubila macku
Citiraj:
Mukica prvotno napisa
ako je to nedostatak vremena, velike obiteljske obveze, nerazumijevanje MM-ova i sl. vjerujte skoro sve mi imamo iste probleme doma
trenutno pokušavam u glavi preskočiti ovu barijeru
sviđaju mi se unuforme... a i ciljevi su mi prirasli srcu ;)
Re: Radoznalost je ubila macku
Citiraj:
Mukica prvotno napisa
1. sto vas privlaci da se uclanite, a niste to jos ucinili odnosno
2. sto vas sprecava da se ne uclanite, a mislite da imate kapaciteta i volje i ideja - a i svidjaju vam se rodine radne uniforme ;) ?
1. Određeni programi i ciljevi Udruge s kojima se apsolutno slažem i podržavam ih ovako pasivno.
2. Neki stavovi i ciljevi Udruge koji su u startu plemeniti mi se čine kao da su postali prerigidni, a nisam tip koji može podupirati i propagirati, čak ni pasivno, SVE što se od mene očekuje, zato što sam član.
Da citiram Georgea iz Seinfelda - it's not you, it's me.