kak se točno oblače ski hlače u kombinaciji s cipelama, znači ona unutarnja podstava s gumicom ide ispod ili iznad cipele????
Printable View
kak se točno oblače ski hlače u kombinaciji s cipelama, znači ona unutarnja podstava s gumicom ide ispod ili iznad cipele????
hajde tete skijašice trebam odgovor do jučer!
mi nosimo preko cipele/pancerice
a jel vam se skliže kad je prek, jer si mislim možda klincu ugraditi jednu gumicu ( lastiku) da ide ispod đona.
ne, pancerice su dovoljno široke, a onda buce isto tako - jedva navučemo preko i nema šanse da se pomakne.
inače malac ima gojzerice tipa alpina, tak da ima onu visoku granicu između pete i stopala, gdi teoretski stane ta gumica i nije ja podu, kod buca toga nema.
Ubacila bih se u temu s jednim drugačijim pitanjem o ski hlačama! Gdje kupiti male ski hlače, veličina 86 ili 92? Nisam baš puno ni tražila, ali u kojoj god sam trgovini bila usput sam pitala i nigdje ih nema!
hajde jel ima još koja odgovor na pitanje unutra ili van cipele????
Preko cipele/pancerice.
Oni su mali pa sve to labavo nose i stavljaju, ali pravi skijaš bi, kada pravilno i čvrsto zakopča pancericu, umro od bolova i žuljanja kada bi se unutar pancerice gužvala ona tkanina i široki laštik.
moj mali nije skijaš, idu u školu u prirodi tam se buju malo grudali, delali iglu išli u šetnju. a stalno mu klizi ta gumica, ništ ugradila sam još jednu koja ide dole prek cipele.
pa ak njemu klizi ta gumica i ne može nositi van, a nije ni skijaš - čemu onda cijeli ovaj topic???
zato kaj su ski hlače, a ne želim da mi dete bude stalno mokro
ali mara još nema pravo na burzu