Jopet slatke brige :) Kamo s klincima na praznicima? CKT i Ribnjak imaju radionice, ali moj baš neće ništa od toga što nude. Što se još nudi u gradu?
Printable View
Jopet slatke brige :) Kamo s klincima na praznicima? CKT i Ribnjak imaju radionice, ali moj baš neće ništa od toga što nude. Što se još nudi u gradu?
Mislim da je ZOO imao nešto, ali vjerojatno je već popunjeno.
To i mene muci...
Danas su se cijeli dan povlacili po kuci, sad pred komp, pa pred televizor, pa malo ps... Uzas! Kasnije sam ih sterala van na luftanje i za 10 minuta zvone da nikoga nema vani. Nisam ih pustila unutra, rekla sam im da se onda setaju oko zgrade. :)
Obecala sam im kino, ali to nam je samo jedno popodne. Sta ostale dane?!
NS Dubrava ima program za zimske praznike, ali tek za onaj tjedan u siječnju.
Nešto slično ima i Centar za kulturu Trešnjevka, vidjela sam da imaju radionice za predškolsku i školsku djecu sljedeći tjedan.
L. će ići u Centar za kulturu Trešnjevka na likovnu radionicu, 3. - 8. 1.
pikula, jesi možda gledala u Tehničkom muzeju, možda oni imaju nešto
idem virnut ZOO i Tehnički. Ovo u ckt-u neće. Ma dosta mu je ovih naših kreativnosti doma. :)
Samo da te upozorim - Tehnički muzej se zimi grije minimalno (tj. uopće se ne grije) pa nije baš špica filma... Bar je tako bilo prošle zime.
Ako ima kakvo tematsko predavanje u okviru muzeja, to je druga priča, predavaonice se griju.
Moji bi išli pogledati obnovljeni Teslin laboratorij, a ja baš nisam oduševljena da ih tamo vodim na prehlađivanje jer treba sjediti pola sata dok traje prezentacija. Pričekat ćemo proljeće.
Za ovaj tjedan mjerkamo zvjezdarnicu, ali i to bu pričekalo ako nam se najave kakvi gosti - ne znam hoćemo li stići, jer oni su otvoreni tek od 8 navečer pa to nije za sasvim malu djecu. DOba godine je inače idealno jer rano padne mrak.
Evo još ideja:
http://www.zagreb-touristinfo.hr/?id=112&l=h&cat_id=all
Od navedenog, mi smo prošli tjedan išli pogledati Orašara - pun pogodak!
Zaboravih napomenuti - moji su do pred koju godinu obožavali onaj mali vlakić koji vozi po centru grada. Od muzeja - za zimu su idealni manji prostori (npr. etnografski i prirodoslovni). Školski muzej također ima neku izložbu. U njega još nismo vodili djecu, nekako nam je promaklo.
Za klince koji vole divlju razonodu i buku vjerojatno je dobar zimski sajam na Velesajmu, ali moji ne trpe tu galamu pa smo to odavno izbacili iz naših blagdanskih aktivnosti. Milije im je klizalište, ali to će pričekati idući tjedan kad odu dedi i baki. Prije par godina mini-klizalište za djecu bilo je na Vukovarskoj kod Mercatora i šteta što ga više nema.
Eh, šteta... To je bilo baš zgodno za manju djecu. U cijenu ulaznice bio je uključen i paketić slatkiša.
Bio je i božićni tramvaj. Jesu li i njega ukinuli???
ide neki božićni tramvaj čula sam na radio sljemenu :) ali mi ne možemo te slatkiše pa izbjegavamo i sajam i tramvaj :) na treninge klizanja ide, ali znam da je nice ice na trgu i neko malo klizalište u tuškanovoj.
moji isto ne jedu te slatkiše, ali se voze tim tramvajem,
Da li je netko bio na Zagrebačkom velesajmu? Pročitala sam na njihovoj stranici da u jednom paviljonu ima životinja, no ne znam kakav je luna park, dal ima za male od 3 godine kakav autić?
:klap::klap:Planiramo ih za praznike odvest na klizanje jedan dan, u luna-park drugi dan, u cinestar treći dan, na bazen četvrti dan, možda na Plitvice jedan od dana, društvene igre peti dan, zajedno radit večeru za 5 šesti dan, na Otok dva dana (kad nemamo Selo), u ZOO u ZG ako budemo išli na Plitvice. Sve ovo ne znam kojim redoslijedom, samo što će mi posli ovog tribat godišnji za sebe...:klap::klap:
Vau! To je stvarno ozbiljan program. Mi planiramo kino s dedom, oratorij u župi (3.-7.), tehnički muzej vodi mama, nice ice i barem jedan dan sljeme.