Hitno mi treba informacija o tome gdje se u Zagrebu organizira nekakva jutarnja radionica, igraonica, program... ili vrtić koji bi primio dijete na par sati tijekom tjedna...
Printable View
Hitno mi treba informacija o tome gdje se u Zagrebu organizira nekakva jutarnja radionica, igraonica, program... ili vrtić koji bi primio dijete na par sati tijekom tjedna...
sigurno ima koji privatni vrtić u kvartu ili bar u blizini koji ima skraćeni program
ne znam u kojem si kvartu, ali pogledaj ovdje za čuvanje djece www.bakina-igraonica.com
Ifigenija, mene zanima isto, ali evo da podijelim info do kojih sam ja došla:
- Igraonica Koko, na uglu Masarykove i Preradovićeve, imaju baš tu mogućnost koju ti trebaš, mislim da se može doći na jedan sat ili bilokolko sati a imaju i neke "pakete", od 10-20 sati ili tako sl.
Meni se igraonica svidjela baš zbog toga, ali mi lokacija ne paše, zasad
- Jezična škola i igraonica (ili kako se već oni deklariraju) - Smart kids na Vrbanima, Palinovečka ulica. Međutim oni pak imaju malo stroži sistem (info od rujna) -nudili su tada paket od tjedan dana (250kn) ili mjesec dana (900kn), igraonica (kreativna i engleski) traje od 9-12h
Mislim da ima još neka igraonica Blizu križanja Rudeške i Zagrebače avenije sličnog tipa kao Koko, al ne mogu se sad sjetiti imena.
Nisi napisala za koji dio grada pitaš....
Ja sam u Vrapču. Sve ovo mi je daleko, osim možda to na Rudešu...
Ja ću zvati sve privatne vrtiće, pa ću se raspitati za opciju koja mi je potrebna...
imaš u gajnicama igraonicu u ulici Jagnjeđe ali ne znam kako se zove. ako saznam javim. mislim da je bilo 15kn/h.
od 11 sati http://www.zujibruji.hr/cuvanje%20djece.htm
U svim knjiznicama imaju programi za djecu. Moji su jedno vrijeme isli u Gajnice.
A sada frendice vode svoje curke u knjiznice u Spansko. program traje 1 sat.
Jelena,hvala.
pogledala sam na zuji bruji i vjerojatno ćemo otići tamo, pa ću vidjeti kak se mom malom sviđa....ta fleksibilnost kod "paketa" mi je super odgovarajuća a i relativno blizu Jarunu gdje živimo
jesi ti svoju već vodila ili još vodiš?