da li još nekoga zasipaju hrpetine žutih namigujućih smajlića na vrhu i dnu stranice i ispod svakog posta?
Printable View
da li još nekoga zasipaju hrpetine žutih namigujućih smajlića na vrhu i dnu stranice i ispod svakog posta?
jok :)
samo nek se zna, obrisala sam kolačiće, a oni su i dalje tu.
ispod svakog posta se kesi i namiguje pedesetosam (doslovno, izbrojala) smajlića :-o
na vrhu i na dnu gdje su brojevi stranica ima ih po 10-15, gdje piše idi na napredno, pošalji odgovor i slične upute isto po nekoliko.
pa koji je to klinac?
ajde bar se smješe i namiguju :mrgreen:
inače, nemam ih ni ja
nemam pojma ali ovako kako opisuješ izgleda kao neka najezda smajlija :)
jesi probala otvoriti stranicu u nekom drugom pregledniku?
ovo je stvarno postalo odvratno za gledati.
idem probati u IE.
ovdje ih nema, fala nebesima, već mi se vrtilo u glavi od namigivanja i cerenja.
ako netko zna kako ih se riješiti neka napiše, jer mi je mozilla ipak draža.
ne znam, probaj instalirati zadnju verziju ili reinstalirati ovu
uf i ovdje problem, ali sa postojećim smajlićima.
nisu u onoj kocki u kojoj bi trebali biti nego se protežu skroz odozgo u jednom redu pa dolje do pregleda teme i postova :/
prvi je ok, skakutavi je duplo veći i izgleda kao da je netko sjeo na njega pa ga spljoštio, smijavac je ok, ovaj s naočalima je veličine nokta na palcu, iza njega je ok, ovaj ljuti je još veći od ovog s naočalima i tako se izmjenjuju i ne mogu doći do ostalih smajlića.
mislim, stvarno ne znam šta se ovo dešava.
ne mogu vjerovati da sam jedina s ovim glupostima :/
rezolucija monitora - probaj promijeniti rezoluciju
verzija preglednika - pod options ili help probaj napraviti upgrade
smajlići netragom nestali.
Ja bi molila savjet kako se upisuju ovi mali smajlići i ostalo
u postove. Gdje mogu naći objašnjenja o tome?
Znam u upisati samo ovoga :)
kada pišeš post stisni opciju " Idi na napredno"
stoji ti pored opcije "Brzi odgovor"
tnx
:klap::-D:-D
Molim za pomoć.Ne mogu umetnit smajliće u tekst.Pritisnem na napredno,kliknem da odabrani smajlić i ništa?
koji preglednik koristiš?
I meni se isto to događa.
ne znam ima li to veze s preglednikom, jerbo kod mene je stalno isti, a u zadnje vrijeme isto neće insertirati smajlić (mislim da to datira od kad ono forum nije danima radio... :| )...
ustvari, neće insertirati samo ove koji su mi sa strane (prije se to moglo), ali sam skužila da hold&drag metodom ide bez problema :mrgreen:
cure, pokušajte otvoriti cijeli prozor (kliknite na "više"), iz cijelog prozora se može umetnuti željeni smajlić jednostavnim odabirom...
Koje browsere koristite?
doma IE
na poslu s Firefox-om sve šljaka perfektno :mrgreen:
koju verziju IE?
osmica
nema ih ni kod mene............
ali zato na svakoj temi na zadnjem postu imam neku reklamu......