evo da se otvori nova stranica sa novom 2011 :-d
Printable View
evo da se otvori nova stranica sa novom 2011 :-d
u novoj smo kalendarskoj godini
možete nastaviti ovdje
molim vas poštujte pravila foruma
molim vas ne chatajte
ukoliko se nekome da može složiti listu trudnica sa terminima
mirnu i dosadnu trudnoću vam želim:-)
P.S. adminu se ispričavam nadam se da se ne ljuti :)
TRUDNICE U 2011.g.:yes:
1. pinky
i denny, sbonetic, strumpfica, ivanova a ima nas i još
a zasto ne smijemo chatat? pa di cemo onda?:roll:
ah damn, ništa nda
o čemu pisati a da se chatanjem ne proglasi?
Ja nisam trudnica, al sam mamica - jel to znači da ovdje ne smijem prismrdit?
http://forum.roda.hr/images/icons/icon1.gif
1.pinky
2.deny
3.sbonetic
4.strumpfica
5.ivanova
naravno da se smijete dopisivati isto kako je i u TRUDNICAMA 2010.
i naravno ne samo trudnice nego i mamice :yes::yes:
Pinky draga dodaj ako znaš još koga slobodno nisam toliko na forumu pa ne stignem vidjeti ko je još trudničica sa blizičima tripličima....... :)
heheee, ja znam još jednu trudnicu sa duplićima ;-)
1.pinky
2.deny
3.sbonetic
4.strumpfica
5.ivanova
6.maja.ks
7.sandric
8.Tibi
ima nas ima, i skoro sve ivf bebači, ako me vid dobro služi :heart: :heart:
evo i ja se prijavljujem na tu listu:zaljubljen::zaljubljen:
Drago mi je da je otvorena ova tema da se mi "duple" imamo gdje družiti. :-D Toliko je pitanja i sitvacija po kojoj je blizanačka trudnoća drugačija od obične i lijepo je podijeliti iskustva, a posebno su bitne i mame koje već imaju blizance da nam daju pokoji savjet.
P.S. mogli bi i termine dodati na listu, čisto radi orjentacije kad koga čeka veliki dan? Meni je termin službeno 2.6. iako očekujemo porod u svibnju.
I još da odgovorim ivanovi sa one prošle teme - moji su jednojajčani i zato su u istoj posteljici, ali mi imaju svak svoju plodnu vodu, što je dobro. Dvojajčani su uvijek u dvije posteljice, kao kod tebe i večine ostalih. Meni se dogodilo da se jedna blastica par dana nakon implantacije podijelila na dvije, i eto dva moja mala čuda! :zaljubljen:
Presretna sam što je tako jer sam odaaavno željela blizance, ali kad smo se suočili sa neplodnosti ta mi želja više nije bila važna. Sada, dok ih osluškujem hoće li lupnuti, svjesna sam koliko sam imala sreće, jer ne samo da sam dobila toliko željenu bebu, nego sam dobila dvije. Vrijedilo je svake suze, svake inekcije i minusa na testu. Vrijedilo je čekanja.
baš mi je drago da se oživila tema :klap::klap:
mama blizića, dva dječaka, 9,5 mjeseci - tu za savjete, reći ću uvijek ono što znam ili mislim da znam :yes:
predivna je lista trudnice drage :heart:
ma zašto ne? bili bi prava atrakcija, treba se samo dogovorit i naći gdje ima puuuno mjesta :-), kad zatopli je prilika, Bundek ili tako nešto
ili na primjer, splitska riva :P
eeeeee kamoli sriće, rado.....
1. pinky
2. deny
3. sbonetic
4. strumpfica
5. ivanova
6. maja.ks
7. sandric
8. Tibi
9. aneri
cure ako nije problem ako znate termine poroda pa da i to upišemo
Bundek nam odgovara radi parkinga i svega ostalog normalno čim zatopli ali da se nekako bar 3-2 tjedna prije dogovarat počnemo da se može sve kak spada organizirat :-D:-D:-D:-D
dakle, denny je 2.6. ja sam 4.8.
1. pinky
2. deny - 2.6.2011 t.p.
3. sbonetic
4. strumpfica
5. ivanova
6. maja.ks
7. sandric
8. Tibi
9. aneri
1. pinky - 4.8.2011. t.p.
2. deny - 2.6.2011. t.p.
3. sbonetic
4. strumpfica
5. ivanova
6. maja.ks
7. sandric
8. Tibi
9. aneri
Meni je termin 13.08.
Ajme koliko duplića! Ma bravo!!!!
I mi smo za kavu - bili bi fakat atrakcija :)
Hehe... ja kazem MM da je ovo ljeto u zg okupljanje duplića, a on kaže: super, taman da provozamo djecu i odemo na izlet! :lol:
Njemu je sve tako jednostavno!
TRUDNICE U 2011.g. (termini poroda):yes:
1.denny 02.06. 2011.
2. pinky 04.08. 2011.
3. aneri 13.08. 2011.
4. sbonetic
5. strumpfica
6. ivanova
7. maja.ks
8. sandric
9. Tibi
ana, malo sam nas poredala po terminima poroda
10. mala bu
1. sandric - 07.02.2011
2. maja.ks - 03.2011.
3.denny - 02.06. 2011.
4. pinky - 04.08. 2011.
5. aneri - 13.08. 2011.
6. sbonetic
7. strumpfica
8. ivanova
9. Tibi
10.mala bu
Evo mi se pripremamo za naš prvi rođendan koji je za 10 dana i još uvijek nemožemo vjerovati da su ti mali fakini naši nakon svega što smo prošli.
Kako je lijepo vidjeti da se i ova tema lijepo pokrenula a pogotovo da ima toliko blizanaca :) sam nek ima i nek su svi živi i zdravi,ako se ovako nastavi morat će u vladi razmišljati o povečanju porodiljnih naknada jer 1663kn nije dovoljno a da ne pričam da smo prvih mjeseci kupovali po 10 paketa pelena i 6-8 paketa maramica a di je ostalo.
Mamice blizanaca javite se ako imate vremena pa da pomognemo budućim mamama blizića,triplića sa svojim savjetima i odgovorima na njihova pitanja :)
svima velika pusa od nas troje :-*
denny.Onda se krenite već sad pakirat! Čovječe - mi se u ambulantu do koje imamo 3 min spremamo 100 dana!!!:-PQuote:
Hehe... ja kazem MM da je ovo ljeto u zg okupljanje duplića, a on kaže: super, taman da provozamo djecu i odemo na izlet! :lol:
Njemu je sve tako jednostavno!
Bravo za ovu temu :klap: i da imamo gdje pitati ako nas nešto muči i zanima oko blizanačke trudnoće.
Meni je službeni tp 04.06.2011 8-)
Evo i mene ,baš danas obavili ultrazvuk i saznali da imamo dva jako živahna dečkića, službeni termin mi je 04.07.!!!
denny hvala za info...
moj termin je 17.8.
sandric - 07.02.2011
maja.ks - 03.2011.
denny - 02.06. 2011.
Tibi - 04.06.2011.
sbonetic - 04.07.2011.
pinky - 04.08. 2011.
aneri - 13.08. 2011.
ivanova - 17.08.2011.
strumpfica
mala bu
Wooow, koliko duplića! :-D:-D
Tibi, ja i ti ćemo zajedno slavit! :klap:
PS. složili smo puzzle i imala si pravo, slika je predivna! :zaljubljen:
Iskusnije mame blizića imam jedno pitanjce za vas: Je li vam se pokazalo da bi vam, uz dupla kolica, dobro došla i jedna obična? Ja sam sad ovih par dana ponekad bila poželjela da ih imam - jedna cura je spavala, a ja drugu na ruke pa van u šetnju....
kupi neku platnenu nosalicu za bebe. postoje li npr kolica koja se mogu odvojiti u 2 "normalna"?
Ja sam mislila kupit dvoje odvojenih s kopčama ali spajaju se uglavno ona jadna kišobran kolica a to mi se ne sviđa i nemaju sva nult položaj mi smo odlučili za PegPeregova vlakić
vlakić okrenut jedan prema drugome ili iza drugoga? ne znam je li vlakić zgodniji od onih jedan do drugoga...