-
Opet se traži par...
...koji je financijski dao maximum :heart: da dođe do bebice
... koji je digao kredit ili se zadužio na bilo koji način da bi mogao financirati postupak/postupke?
znam da vas/nas ima puno :love2: , samo trebamo nekog hrabrog tko bi govorio o tome
...dakle, ljudi koji bi iznijeli otvoreno kako taj novac nisu imali već su ga morali posuditi od banke ili bilo koga drugog.
riječ je o jednim novinama..cijela tema, ne bi trebao biti mali članak
ali nema snimanja, pa je malo lakše
molim vas razmislite i javite se, ako ikako možete...
ovo je još jedna (sad puno rjeđa) prilika da progovorimo o tome na što su nas natjerali i u kakvom je stanju mpo u hrvata, a zbog toga i mi pacijenti dolazimo na rub egzistencije
-
-
za anonimno ću provjeriti, iako mi se čini da je uvijek prva opcija sigurno neanonimno...ali možda, ako se nitko ne javi...
no čini mi se da bi svi koji imate problem s tim trebali znati da je i ovo za tjednik 24sataExpress
-
nije anonimno
...ali je olakotna okolnost što može samo jedna polovica para, i za priču i za slikanje
dakle, ako VM stidljiv ili ne bi rado pričao o tome, a vi pak nemate s tim problema, možete se javiti i samo vi
-
-
-
Bhany ali tko garantira da će prenijeti onako kako sugovornik bude iznosi pojmove.Nije problem ispričati priču ali da umjesto MPO prenesu da smo rekli umjetna oplodnja :evil::evil: mislim da bi mogla novinara ili novinarku grmhgremgd .....(da ne zaradim opomenu)
-
a gle, ja ne mogu garantirati ništa
ja mogu reći da sam joj ja prenijela vaše komentare (i pozvala je da pročita ovu temu)
i da je ona rekla da neće i da joj je žao zbog takve reakcije...
-
a valjda ako priznaje gresku neće je ponavljati
-
sutra izlazi članak nadam se da su ga prenijeli ok novinarka kaze da su 3 stranice.progovorili smo o novcu,kreditima ,FET-u na koji se spremamo(odnosno da nije točno da embriji ostaju na VV) i o gubitku novca RH jer parovi iz BiH odlaze u Slo i dalje
-
Laky vjerujem da si to super odradila jedva cekam procitati, hvala ti draga!
-
Laky hvala :naklon:
A koje novine su u pitanju?
-
Skužila sam, zanemarite pitanje :-)
-