Haj!! 8) Da li netko o vas zna možda kada će biti sljedeća najbliža rasprodaja dječje opreme u Zagrebu?
Ja naime trebam roditi u 7 mj. 2006
Printable View
Haj!! 8) Da li netko o vas zna možda kada će biti sljedeća najbliža rasprodaja dječje opreme u Zagrebu?
Ja naime trebam roditi u 7 mj. 2006
Rodina rasprodaja će biti polovicom ožujka, pa onda opet početkom lipnja: imaš još dvije pred sobom.
Thank You!! ;)
podsjećam, Rasprodaja je 11.3. u predvorju kina SC
zanima me gdje i od kad do kad mogu donijeti dječju odjeću i plišance za rasprodaju u 6. mjesecu i primate li odjeću djece stare 10 godina? nisam nikada bila na rasprodajama pa me zanima da li da potrpam sve što je malo mojoj kćeri ili samo očuvane, ljepše komade?
prvo moraš dobiti šifru i označiti robu kao što je prikazano ovdje:
http://www.roda.hr/tekstovi.php?Teks...=268&Show=1861
Šifre će se dijeliti na Rodine brojeve telefona, ali od 1.6. (ili kako već bude oglašeno, prati na Portalu).
Pri odabiru robe, pazi da je čista i ne baš jako oštećena (svaki nedostatak mora biti označen), u protivnom je vraćamo već na primopredaji.
Sljedeća rasprodaja je 10.6. u predvorju kina SC u Savskoj.
ja bih odjeću i plišance poklonila. jel smeta što odjeća nema markica - moram skidati markice jer ih moja malena ne podnosi. probrala bih onda komade koji su skoro kao novi i to donijela. što s plišancima?
usput pitanje - do sada sam odjeću davala prijateljici, ali ona je sada dobro situirana i nije više zainteresirana. postoji li preko roda neko humanitarno poklanjanje ove obice koja vama ne može poslužiti za prodaju ili da to sama nosim nekome kome je najpotrebnije.
naravno da ne smeta sto odjeca nema markica. :)
nakon svake rasprodaje roba koja je odredena za donaciju se nosi u neku udrugu ili ustanovu (vec prema dogovoru), tako da nije nikakav problem da doneses svu robicu.
ili mozes odnijeti u udruzenje djeca prva u dubravi, oni pomazu preko 400 socijalno ugrozenih obitelji.
Ivarice, imas li njihov telefon i adresu?
Lipanj je prošao pa se raspitujem... Hoće li biti i nekakva jesenska rasprodaja? :)
sljedeća rasprodaja je 23.9.
Hoće li biti kakva rasprodaja između 15.11 i 15.12 s obzirom da 30.12 trebam roditi 8) , a trebam se dovući iz Splita :)Citiraj:
apricot prvotno napisa
hoće, taman napola: 25.11. mislim.