Neredovita menstruacija i začeće
Pozdrav svima, nova sam na forumu i ne znam ima li koja slična tema....trebam pomoć tj, savjet...ili nekoga s sličnom situacijom...imam 28 godina i već 16 godina imam neredovite cikluse....prije jedno 7 godina sam pila kontracepcijske pilule oko godinu dana...potom sam prestala i od onda ne pijem ništa...prošle sam godine imala samo 4 puta menstruaciju...u 1-.3., 6 i 8. mjesecu i onda od osmog mjeseca ništa....u 4. mjesecu sam bila na redovitom ginekološkom pregledu....vadila sam hormone jer imala sam iscjedak iz dojki...hormoni su mi bili u granicama normale, ali njihov omjer međusobno nije bio dobar....i navodno zbog toga su i ciklusi takvi...za jajnike mi je rekla da su malo policistični malo nisu...kako nisam dobila menstruaciju od 8. mjeseca ginekologinja mi je dala primolut nor jer pokušavam začeti od 6 mjeseca...popila sam jednu turu i prokrvarila nakon 5 mjeseci, ali nešto jako slabo...mjerila sam si temperaturu i ispada po tome da nisam imala ovaj mjesec ovulaciju....maybi baybi mi je pokazao jedan dan kao da mi je plodni dan...jučer sam počela s drugom turom primoluta i ne znam što da radim sad....da potražim drugo mišljenje....????Mogu li uoće ostati trudna s tim tabletama(ginička je rekla da mogu i da nisu štetne za plod, ali to se kosi s onim što piše na njima)....već polako ludim jer dugo već pokušavamo...i ne znam jel mi dala pravu terapiju ili me samo zavlači????Unaprijed hvala svima....