-
Merz tablete
počela sam prije cca nekih 25 dana uzimati po preporuci farmaceutkinje MERZ dražeje za poboljšanje kose obzirom da je toliko tanka i jadna,ali kaže odlične su i za nokte i kožu..uzima li ih tko? i ne znam jel si umišljam ako kao da mi se apetit povećao pa više jedem što je rezultiralo skok za 2 kg hahahaha što nije poželjno naravno :-):mrgreen:
-
Ja sam i h uzimala ljetos i niš mi nije pomoglo.Meni je genetski kosa tanka:cry:užas i još mo dosta pada.I meni su povećavale apetit jel ti vitamini za kosi su puni vitamina b.Bila sam i na analizi vlasišta,pokupovala šta su mi frekli:-opotrošila pare,a kosa ista,jedino kaj mi je bila sjajnija....
-
ja sam ih dosta dugo pila...nisam primjetila da sam se debljala mada imaju dosta b vitamina...
nisam imala ekstra problema sa kosom,samo sam htjela da bude još ljepša...koža i nokti su mi isto bili odlični...
moja sestra ih je pila ,kod nje nije bilo nekih rezultata...
-
Ja sam ih pila par mjeseci i kosa mi je manje ispadala i postala jača. Uz to sam koristila i Vichy-jev Dercos šampon protiv ispadanja kose pa vjerujem da je kombinacija toga postigla poboljšanje.
-
ja sam pila za nokte, s kosom nemam problema
i bili su mi bolji, jači. čvršći
kao i apetit :roll:
-
i ja vjerujem za apetit :-) eto jedna tura je gotova sad ću uzeti novu..ne vidim naravno nikakvo poboljšanje ali tek je mjesec iza mene..koristim i Vichy šampon