Otići u bolnicu i ostaviti starije dijete ili ipak ne
Pošto sama nisam dovoljno pametna da odlučim iako znam da je odluka samo na meni molim malo savjeta, iskustva mama koje su bile u bolnici i ostavile malo dijete doma, i onih koje su rodile prerano, što biste vi napravili...
Nedavno sam odbila ostati u bolnici ali kako vrijeme ide i mene sve više i više boli, a ja doma ne mirujem razmišljam da ipak zatražim da budem u bolnici... Teško mi se rastati od djeteta sad kad svaki dan ima nešto novo kod nje, ali teško mi i prihvatiti rizik da se beba rodi prerano... Mislila sam da ću nekako moći organizirati da doma ležim, ali mi baš i ne uspijeva i skoro uvijek sam sama, ne legnem ni pola sata na dan, ponekad se ne mogu pomaknuti od bolova i osjećaja težine i kao da će mi maternica tj, samo ispasti. Strah me da je cerviks svakog dana kraći i da ću uskoro rodit...
Još sam k tome i psihički koma, samo se sa svima svađam... I iako su sad blagdani kad su svi happy, meni su ovo najgori dani u životu...
Sve više mislim da bi bilo najbolje da budem u bolnici, ali tamo ću poludit odvojena djeteta