evo me malo... :D
http://public.fotki.com/Jakov/ve_sam_veliki/
Printable View
evo me malo... :D
http://public.fotki.com/Jakov/ve_sam_veliki/
pravi mali medenjak ,a mami zavidim na figuri . još jedna mama mi je nabila kompleks :mrgreen:
Sto je sladak i zgodan a tek mama... super friz kod mamice, nisam dugo ovakav pa sam malo obeshrabrena.
Ona slika sa malenim u kreveticu je totalno slatka. A jeli to sigurno? Davno sam citala da je ovdje negdje u vrticu kolapsiro krevetic i ugusio bebicu. Ne zelim te strasiti... MM je neki dan isto probao... :lol: Koliki je 'weight limit' za krevetice, ako i postoji? :*
to je inace star,al super čvrst kindač radjen po mjeri koji se kasnije složi u krevet. Naslijedili smo ga od nećaka a imamo ga kod bake. E sad kindač je velik 150*80 pa smo nas dvoje stali. Nema podnicu, pa nema što puknut pod nama... :mrgreen:
a te noći već nisam znala što s Jakovom, imao je noćne strahove i stalno se budio, plakao a nikako ga smirit i utješit. Pa sam legla s njim u kindač i smirio se..mi zadrijemali a MM nas slikao.. :D
ne znam koja mi je ludja...ova u kindacu ili ova s palicom. genijalno!
Slatkis lijepi, mada sam se onesvijestila kad sam ga vidjela kako stoji na onoj stolici.... :shock:
A na mame vise necu klikat. Definitivno!
ma oci drage, presladak je, a i mama je za 5, a slika u krevetu je za 5+
slika br.5 :love:
Meni se dopada slika broj 2. Ko bombone ste ! ;)
Ma ova s palicom je super, a tek u kindaču s mamom! :lol: :lol:
Preslatki ste! A zajednička slika u kindaču je za naslovnicu!!! :love:
Veliki dečko je presladak, a fotka u kindaču mi je genijalna :)
Preslatki dečko i zgodna mama. :*
Bas ste zgodni!
Pa stvarno ste oboje zgodini. :love:
:* :D :*
Ma presladak si mi ti mali medeni a mama je pravo cool! Frziura za 10+!!
ona ti je imala takvu figuru cca kad je jakov bio star 3 mjeseca; jel bilo toliko, kasiopeja ?!Citiraj:
Romina prvotno napisa
OVA FRIZURA TI JE MRAAAAAK !!!!!!!! genijalno; i boja isto !!
a Jakov- bombonček mali, preslatki je, kako je narastao, mišek slatki... :love:
Aammha.. mada sam sad još 7 kg u minusu od tad.Citiraj:
andrea prvotno napisa
( ak vas zanima koja je to dijeta, efo: nespavanje, pa nespavanje, i još malo nespavanja, pa nedostatak ikakvog baka, deda i inog helpful servisa, MM radi narafski cijeli dan..eto.. :mrgreen: )
Pusa Bojanu! :*