-
Pločice - ciglice?
Gdje bih mogla kupiti zidne pločice, ciglastog oblika (k'o pločice u podzemnim željeznicama), preferiram sjajne, s tim da dužina ne bude više od 30 cm? Gledala sam u Ferotermu i ABC interijerima, ali nema; u trendu su velike, povelike pločice. (Jedino što mi se dopalo u abc interijerima je od firme Sughery, iako malo prevelikih dimenzija: 15 x 45, i prepreogromne cijene: preko 800 kuna m2 :roll: , tak da je to momentalno otpalo).
-
Nitko nema doma takve pločice? Ni ne zna gdje bi se mogle kupiti? Trebale bi mi bijele ili svijetlo svijetlo sive.
-
ne razumijem što tražiš.
keramičke pločice pravokutnog oblika, ili pločice koje baš izgledaju kao opeka?
-
Pločice pravokutnog oblika koje kad se postave izgledaju kao zid kuće bez fasade, sagrađene od onih negdašnjih klasičnih, manjih, punih (bez šupljina) cigli (dimenzija kojih 25x12x8 cm, vidljiv dio 25x8 cm).
-
-
one se lijepe na zid kao keramičke pločice, ali izgledaju kao opeka.
ti ih možeš poslije prebojati kako god hoćeš.
kvadrat je oko 120 kuna, a radi ih čovjek na Slavonskoj, kod MD profila. izrađuje i kamine, naći ćeš.
-
Da, takve! Hvala puno!
Razmišljala sam staviti pločice tih dimenzija u kupaonicu i u kuhinju iznad radne ploče; ove koje si stavila iz svojeg albuma mislim da bi mi lijepo išle iznad radne ploče, u izvornoj boji! A farbati ih? U kućnoj radinosti ili ih negdje odnijeti? - trebale bi mi bijele ili vrlo svijetlosive, za zidove u kupaonici.
-
Quote:
Originally Posted by
apricot
kako su lijepe!!!!!:-o:-o
-
to ti ličilac oboja
ma možeš i sama
samo obavezno staklena voda preko
možda ima i drugih boja, pogledaj
nemoj iznad štednjaka, teško će se čistiti
jedino ako misliš preko staviti bezbojno staklo