Da li vam se dogodilo da vam banka na račun krivo uplati neku lovu? Danas dobila izvod, lijepo piše hzzo-rodiljna naknada, i malo niže dolje uplata redovitog primanja??? Bit će da su se zeznuli?
Printable View
Da li vam se dogodilo da vam banka na račun krivo uplati neku lovu? Danas dobila izvod, lijepo piše hzzo-rodiljna naknada, i malo niže dolje uplata redovitog primanja??? Bit će da su se zeznuli?
Čekaj, dva puta su ti uplatili? Nemam sad izvod kod sebe, ali mislim da uvijek piše HZZO rodiljna naknada + uplata redovitog primanja, i kad se to zbroji dobiješ kompletni iznos koji dobijaš (u mom slučaju cca 2600).
da i to dva puta. ja sam bila presretna ,prvi puta mi je duplo sjeo dječji ,a ja pametna to potrošila. :mrgreen: nakon nekoliko dana ženska me nazvala da se javim da je njihova greška i da moram vratiti. a drugi puta sam ja pošteno odmah otišla i rekla o čemu se radi da nemoram vraćati potrošeno.
ako te nezovu ok,ali naći će oni tko i koliko je netkome uplaćeno :-P
I meni se desilo, ali nije kriva banka nego HZZO.. uplatili su mi porodiljni, a 10 dana kasnije pola naknade za njegu.. naravno, kako nisam odmah vidjela od koga dolaze ti novci, a čekali smo neke novce, ove smo potrošili.. poslije su mi poslali uplatnicu da im vratim .. još nisam :oops:
ma ne da mi se ići u banku to provjeravati zbog njihove greške, taman posla, nek se oni sami potrude za svoj novac, ja ću pričekati neko vrijeme da vidim što će biti
nije se dogodilo direktno meni nego roditeljima mm. bila im je uplaćena podosta velika svota novca na račun pa im nije bilo jasno, al su otišli u banku i vratili novce pošiljatelju koji je upisao krivi broj računa... a prije ili poslije bi se to doznalo tako da je to najbolji način da se vrate novci, jer ipak što bi vi učinili tj. kako bi se osijećali da vam se desi takva pogreška pa da uplatite na krivi račun?
Ne kužim što bi to značilo "nek se oni potrude za svoj novac". Pa nisu to novci banke, nego ih netko vjerojatno očekuje i trebaju mu.