znam da sam se prekasno sjetila..
stariji je bio odusevljen miffy slikovnicama, sad ga vise miffy ne interesira. al za manjeg bi htijela nabavit i crtice, odlicni su za malene. znam da je bilo u tisku, no sad vise nemaju.
Printable View
znam da sam se prekasno sjetila..
stariji je bio odusevljen miffy slikovnicama, sad ga vise miffy ne interesira. al za manjeg bi htijela nabavit i crtice, odlicni su za malene. znam da je bilo u tisku, no sad vise nemaju.
super konzum 9,99
ma daj, samo tolko? tesko mi je za povjerovat, idem odma sutra.. nisam iz zg al valjda ima u ovom nasem super konzumu..
da, već dugo...mi smo uzeli 5 ili 6 dvd-a
ima ih u svakom ali ako ne nađeš, pošalji mi pp pa ću ti uzeti kod nas ako još ima i poslati poštom
Ima ih i na kiosku Tiska. Ak ih tamo nemaju mogu ih naručit. Ili ih online naruči preko Tiska. Dostavljau ih na kiosk gdje se dogovoriš. Ali ja sam ih platila 49,99 kn.
Pa jel može biti takva razlika Konzum-Tisak?
nema kod nas nit u konzumu, nit tisku, niti tisak on line vise nema u narudzbi..bar ja ne mogu naci, kad utipkam miffy dvd, kaze da nema rezultata..bas sam zalosna..ako tko moze kupit u svom gradu pa mi posalje bila bi zahvalna..placam sve troskove
ja isto uzela u konzumu!
nisam ih vidila sad u zadnje vrime.
budem pogledala sljedeći put!
moze!ako tko nade bila bi zahvalna da mi kupi!nema veze ako i vise vas kupi, ja bi sve uzela tko god nade!
OK, vidjet ću ak sutra sitgnem. bila sam danas, vidla da ih ima, ali se nisam usudila uzeti obzirom se nisi javila. javi mi na pp broj moba da se čujemo.
umiljata hvala! imas pp
miffice kupljene! :-D
hvala umiljata! i hvala svima koji su se ponudili, ne trebate vise traziti :kiss:
Samo da kažem da smo i mi ludi za miffy, preslatka je!!!
mi je gledamo preko neta.
uživajte u novim dvd-ima!