Da li ga netko ima i ako ima kakav je jer na tv je savršen ali nisam baš tak sicher?
Printable View
Da li ga netko ima i ako ima kakav je jer na tv je savršen ali nisam baš tak sicher?
i mene zanima
Ovdje se pisalo o njegovom prethodniku i koliko sam pročitala, uglavnom su dobra iskustva.
http://forum.roda.hr/threads/23591-H...-na-paru/page2
Ma čitala sam ali ovaj je ipak drugačiji prethodnik je prethodnik.
I mene zanima ima li ga tko jer odlicno izgleda na tv!
Nitko?
Ja naručila, pa kad dođe (za 2-3 tjedna), javim. ;-)
E super obavezno javi dojmove.
I mene zanima, baš si gruntam dal ga uzeti. Jedva čekam tvoje dojmove.
to je neki novi? koliko košta?
Danas sam kupila u Kauflandu Superior cistac na paru i cinei mi se da je ok kostao je 199kn na popustu,ali me zanima zasto nakon ciscenja pod ostaje dugo mokar??? ima li tko iskustva????
l:heart:
A zašto u opisu tog h2o 5 ne piše kolika je snaga pare?
I kako mirne duše i bez grižnje savjesti čistiti po parketu (pišu da se smije) jer znamo koliko je parket osjetljiv
na vodu i na vruću paru?
KAko se vi nosite sa time :)
Kercherov npr. ne dozvoljava čišćenje parketa....
Nemam pojma i meni je čudno kak se može po parketu, ali meni nije toliko parket to budem s partvišom kao i do sad nego za kupaonicu, hodnik i za tepihe bi mi bio pravi spas. Nešto su spominjali da se može smanjivati i pojačavati para ali ne znam čekam nekog tko ga ima da nam se javi ili ove koji su ga naručili.
Imam iz Spara, koštao prije godinu dana oko 300 kn, sličan ovom na tv,
vrlo korisna sprava, ima regulator izlaza pare pa je pogodan za sve podove.
Parkete čistim normalno samo stavim izlaz pare na minimum, od dodatak ima
samo za tepih. Jedina mana mu je prekratak kabel za struju.
a jel dobar za tepihe?
meni za to najviše treba.
i ovaj novi, dolaze lli svi nastavci s njim, ili se to još posebno kupuje?
Imam samo jedan manji juteni tepih i očisti ga dobro, za
neke "čupastije" ne znam kako funkcionira.
Čistač je fantastičan! I prekrasan je, zeleni.
Bila sam danas kod frendice koja ga ima od nedavno i morala sam ga isprepipati. :) Vrlo je sličan onim jeftinjacima kojih ima u Metrou, Kauflandu i sl. ali je meni u ruci ipak puno bolje 'sjeo'. Djeluje mi načinjen od kvalitetnije plastike.
Meni je super što se onaj dio s parom može izvaditi i stvarno super očisti pregibe na slavinama, plijesan u tuš kabini, pećnice i sl. Jako mi to nedostaje kod ovog mog.
I totalno mi je žao što smo baš prije mjesec dana sebi kupili jeftinjaka (za fakin' 300 kn, uopće nije jeftino) u Metrou, jer nam je isti takav prethodni krepao za mjesec dana. A nismo sačuvali garanciju.
@n@- di ga je kupila?
napisala sam da mi je 837 Kn puno, a za štapni mikser sam voljna izdvojiti 500 Kn :lol:...............sad si mislim da onda ovo i nije tak skupo..........pod uvjetom da je dobro kak opisuješ.
Preko tv prodaje. Meni je djelovao fantastično i sigurna sam da bih, ako mi opet krepa ovaj iz Metroa, kupila taj zeleni. Meni osobno je super stvar to što se može odvojiti mali čistač, koji ti onda služi za parenje tuš kabina, pločica (fuga), pećnice i sl. To mi jako nedostaje kod ovog mog.
A ovi jeftiniji koje spominjete(kaufland, Metro)... preporučujete ili ne?
Evo baš mi je majka rekla da je njena kolegica kupila taj novi zeleni čistač i nije zadovoljna, jer kaža da ostaje puno vode iza njega, treba sve iza prelaziti krpom. A majka mi ima stari, taj liniju prije, i jako je dobar...pa sad...
Ako tko još kupi, obavezno javite...reklama kaže jedno, iskustva su nešto sasvim drugo, a svakako bih ga kupila, jer su mi svugdje u stanu pločice, to bi mi stvarno olakšalo. :-)
evo kupila danas-otišla po njega jer mi se ne daje 40 kn za poštarinu i prezadovoljna.
oprali laminate-treba na najslabijoj pari i nije ostalo puno vode, kao kad ručno perem, pločice, nisam prebrisavala, oprali tepihe. Mm očistio pećnicu, strašno nešto što je sve otopilo, rešetku. Sve u svemu, jako zadovoljna.
Meni je inače jako privlačna ideja čistača na paru, ali se uvijek pitam
kako se nositi s dodatnom vlagom koju ti čistači stvaraju. I ovako imam
problema s vlagom po zidovima, to onda baš i ne bi bilo za moj prostor?
Je li netko razmišljao o tome?
u radničkoj 1a, i u garden mallu to je za zg.
mi smo otvorili prozore, a malome nos procurio takda je multifunkcionalan -)
danas sam ga ugledala na reklami, ali muž neće niti čut :-(, kaže da bi nam se laminat dignuo nakon trećeg puta.
Joj meni se tak sviđa izgleda mi tak multifunkcionalan ma da sam svjesna činjenice da je reklama jedna priča i da će napraviti sve sam da bi se prodalo. Ne znam kak funkcionira top shop sa reklamacijama tipa ak nije tako kak vele na reklami
upravo gledam reklamu, baš sve super izgleda naravno
a ova krpa koja se dobije s tim, od mikrofibre, koliko to traje? nude još 3 krpe za kupiti dodatno
Sigurno ne traje dugo čim nude još tri da kupiš, ne znam samo koliko koštaju te tri dodatne krpe?
ja sam prije par godina otvorila temu prvog H2O čistača i još uvijek ga nisam kupila....nekako me frka zbog parketa, jer imamo tvornički lakiran. al kome treba samo taj mali nastavak za wc, pećnice i slično imate u elipsu nekoliko modela po jačini i prizvođaču. vidjela sam mislim u arena centru i cijena je +/- 300 kn
Ma meni se sviđa zbog tepiha bar mi dobro izgleda a i fora mi da se tepih čisti samo sa parom bez dodatnih kemikalija i još kad bi to bila istina
Pa zašto misliš da nije istina? Moja teta čistilica pere naše tepihe običnim čistačem na paru i lijepo se očiste. Naravno, nakon usisavanja prašine.
Totalno sam se sada nakon što sam pročitala sve što ste napisale navukla na ovaj čistač. Mislim da ću ga naručiti.:roll:
Nego zanima me ima li tko iskustvo sa čišćenjem onih čupavih tepiha. Imam 2 ogromna u dnevnoj sobi i teško se održavaju pa se pitam može li ovaj čistač na njih ili ne. U svakom slučaju mislim da bez obzira na njih čistač će poslužiti za kuhinju,kupaonu i laminate. Zanima me da li onaj mali nastavak što se skine i koristi ručno isto ima kabal ili ne?