treba mi savjet, molim :(
prvo vas zelim sve pozdraviti, neko vrijeme nisam bila tu, a i prije sam vise citala i tako pronalazila odgovore na ono sto me muci nego li sam se i sama ukljucivala u razgovor,
cini mi se da sam pocela gubiti mlijeko, odnosno da ga nemam dovoljno :(
moj maleni ima dva mjeseca, (koji dan vise), prvi mjesec dobio je 1300gr, drugi mjesec 950 gr, zadnjih par dana mi se cini da u popodnevnim satima ostajem praznih dojki a on bi stalno dojio i cini mi se da vuce na prazno i da je nervozan?! nocu se budi par puta, spava pored mene tako da mu je sisa uvijek na raspolaganju, a tako je i preko dana, doji kad zeli i to me iscrpljuje a bojim se da mu to nije dovoljno,
veceras sam mu napravila bocicu i popio je nekih 60ml adaptiranog mlijeka, nakon toga je zaspao, sit, reklo bi se ?
ja sam svoje prvo dijete dojila 15 mjeseci, prvih 6 iskljucivo dojila, drugho 12 mjeseci i opet prvih 6 iskljucivo dojila i nije mi se cinilo da ih izgladnjujem, on me muci, zeljela bih ga dojiti sto je duze moguce ali ne znam sto se desava, trebam li mu uvesti bocicu kao nadohranu, vec?
da li moja anemija moze biti uzrok tome, mozda moje mlijeko nije dovoljno kvalitetno?
znam da sam se raspisala ali molim vas za savjet, sto da radim?
inace, on je moja treca beba u 4 godine, sve sam ih rodila carskim i moram priznati da se osjecam dosta iscrpljeno, ali ipak ga zelim dojiti sto je duze moguce :)